Meghan, Ducesa de Sussex, a nascut un baietel | Demamici.ro

Meghan, Ducesa de Sussex, a nascut un baietel luni, 06.05.2019. Anuntul a fost facut pe contul de Instagram.

„Va anuntam cu bucurie ca Ducele si Ducesa de Sussex au intampinat venirea pe lume a primului lor copil in aceasta dimineata, pe 6 mai, 2019. Baietelul cantareste 3260 grame. Ducesa si bebelusul sunt sanatosi, iar cuplul multumeste tuturor pentru sustinerea si bucuria pe care au aratat-o in aceasta perioada speciala din vietile lor. Mai multe detalii vor fi facute publice in urmatoarele zile”, se arata in mesajul postat pe contul oficial de Instagram.

Speculatiile privind nasterea noului membru al Familiei Regale Britanice au tinut primele pagini ale publicatiilor din Marea Britanie. Iata ca in dimineata zilei de 6 mai, la ora locala 05:26, Ducesa (37 de ani) si-a adus pe lume primul copil.

Ducele de Sussex (34 de ani) a anuntat ca nu au ales inca numele, iar primele fotografii cu bebelusul vor fi facute publice in zilele urmatoare. Meghan Markle a nascut acasa, la resedinta cuplului, cabana Frogmore de pe domeniul Windsor, rupand astfel traditia doamnelor din Familia Regala Britanica.

„Eu si Meghan avem un baietel. S-a nascut foarte devreme in aceasta dimineata. E un baietel perfect sanatos. Atat mama, cat si copilul sunt foarte bine. A fost cea mai uluitoare experienta pe care mi-o puteam imagina vreodata. Ce poate face o femeie este dincolo de orice intelegere. Suntem fericiti si recunoscatori pentru tot sprijinul pe care l-am primit.

Inca ne gandim la nume. Cel mai probabil, peste 2 zile, vom aparea public cu copilul pentru ca toata lumea sa-l poata vedea. Nu am asistat la nicio nastere pana acum. E prima. A fost uimitor. Sunt foarte mandru de sotia mea si ca orice tata, parinte, mor dupa bebelusul meu”, a declarat Printul Harry, potrivit CNN.

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit in mai 2018, iar la un an de la unirea destinelor au devenit parinti. Baietelul este al saptelea in linia de succesiune la tronul britanic dupa Printul de Wales, Ducele de Cambridge si copiii lui: Printul George, Printesa Charlotte, Printul Louis si Ducele de Sussex.

Baietelul este cel de-al 8-lea stranepot al Reginei Elisabeta. Pentru ca bebelusul sa primeasca titlul de Alteta Regala sau Print este nevoie de interventia Reginei Elisabeta, cum s-a intamplat si in cazul celor 3 copii ai Ducelui de Cambridge.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni