Medicii au sfatuit-o sa avorteze cand au diagnosticat-o cu cancer. Ea a refuzat. Mesajul pe care l-a transmis femeia e cutremurator | Demamici.ro

Sarah e dovada vie ca boala poate fi invinsa si ca o mama isi poate indeplini visurile chiar daca a fost la un pas de moarte. In urma cu 10 ani, femeia a trecut printr-o experienta traumatizanta. A fost diagnosticata cu cancer cand era insarcinata in 20 de saptamani.

A luptat pentru a putea duce sarcina la capat si a fost hotarata sa nu renunte la viata care se dezvolta in ea cu toate ca medicii au avertizat-o in privinta riscurilor. Atat viata ei, cat si a copilului, erau puse in pericol. Sarah a mers pana la capat.

A cautat doctori care sa o incurajeze si care sa-i ofere sprijinul necesar si a reusit sa duca sarcina pana la 34 de saptamani cand a nascut o fetita perfect sanatoasa. Anul acesta mamica sarbatoreste 10 ani fara cancer si 10 ani alaturi de fiica sa minunata si de familia care i-a fost mereu alaturi.

„Sunt oameni care vorbesc despre necesitatea avortului pentru salvarea vietii mamei. Eu sunt una dintre acele mame. Am fost diagnosticata cu o forma agresiva de cancer cand eram insarcinata in 20 de saptamani.

Nu o sa uit niciodata momentul in care am pasit in cabinetul unui oncolog si mi-a vorbit pentru prima data despre avort. Trecusem prin ani de incercari pana sa reusesc sa raman insarcinata. Preferam sa mor, dar sa dau viata.

CONTINUARE

Page: 1 2

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână