Mămici și tătici celebri

Mario Cimarro, prima dată tătic la 51 de ani. Actorul mexican este topit după fetița lui | Demamici.ro

Mario Cimarro a devenit pentru prima dată tată la vârsta de 51 de ani. Pentru actorul sud-american, viața a prins un cu totul alt contur, odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani, atunci când a simțit emoția de părinte.

Alături de partenera lui de viață, modelul Bronislava Gregušová, în vârstă de 27 de ani, Mario Cimarro și-a întemeiat o familie frumoasă, care îi aduce multă împlinire. Iar această împlinire a apărut odată cu minunea lor, o fetiță, pe nume Briana.

Actorul a devenit tătic încă de la sfârșitul lui august 2022, iar din acel moment, a împărtășit o serie de momente emoționate cu urmăritorii lui, din noua lui viață de familie.
Cu adevărat special a fost momentul în care Mario Cimarro a dedicat bebelușului o postare pe Instagram, cu puțin timp înainte să se nască, atunci când nici măcar el sau partenera lui nu știau sexul copilului.

„În ziua în care numele tău este îmbrăcat în albastru și argintiu, sufletul se regăsește și de mări sunt inundate plajele lui. Brando sau Briana, fie ca ziua ta și numele tău să strălucească, să strălucească printre stele!” a scris protagonistul din telenovela „Jurământul” / „Pasión de gavilanes” pe Instagram.

„Brando sau Briana, inimile, trupurile și sufletele noastre deja te iubesc. Vei fi îngrijit ca minunea care ești”, a scris și mămica, pe Instagram.

Vestea că au devenit părinții unei fetițe a fost celebrată și cu admiratorii lor din online, chiar în ziua în care fetița a împlinit o lună de viață.

„Cu infinită iubire, mama și tatăl tău celebrează prima ta lună de viață. Desigur, mereu știi să îmi răspunzi atunci când îți vorbesc pe limba ta și mereu mă însoțești cu un zâmbet. Îmi dau seama rapid și încep să vorbesc normal.”, a spus Mario Cimarro pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei fotografii de familie.

Mario Cimarro și Bronislava Gregušová trăiesc o poveste de iubire de 3 ani

Pe 26 martie 2022, actorul și partenera sa și-au anunțat fanii că vor deveni părinți pentru prima oară.

Recent, cuplul a avut o apariție spectaculoasă pe coperta revistei „Hola”, alături de micuța Briana.

„Fiecare secundă, fiecare minut, fiecare oră și fiecare zi din săptămână și din lună petrecute alături de tine sunt o călătorie fără sfârșit în care descopăr emoții noi pe care nu vreau să le pierd.

Știu că este imposibil să te bucuri de toate, mai ales că viața și obligațiile pe care le ai de îndeplinit te răpesc de lângă cei dragi în multe momente.

Însă atunci când vin acasă, iar mama ta vine cu vești bune spre mine, îmi umple inima de bucurie. Ca atunci când ți-ai descoperit singurică degetele sau când te-ai privit în oglindă prima dată, sau acel moment când te-ai rostogolit în pat și nu știai că poți face asta.

Când ți-ai dat seama că poți merge de-a bușilea, iar apoi când, într-un final, ai observat porumbeii care vin zi de zi la fereastra noastră. Astăzi, vrem ca lumea întreagă să te celebreze odată cu noi și să îți urez „La mulți ani”, la împlinirea celor 8 luni de viață, scumpa mea fiică!”, a fost mesajul transmis de Mario Cimarro pe contul de Instagram.

Vezi și: Actrița Lorna Cepeda, celebră pentru rolul secretarei Patricia din „Betty cea urâtă”, a devenit bunică la 51 de ani | Demamici.ro

Vezi și: Actrita principala din „Miracol in celula 7”, vedeta la 9 ani. Ova a impresionat audienta | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni