Mămici și tătici celebri

Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale. Cum arată micuța Donca Maria | Demamici.ro

Mara Bănică a devenit din nou mamă la începutul lui 2022 și se bucură la vârsta de 45 de ani de perioada maternității. Jurnalista a adus pe lume în februarie o fetiță perfect sănătoasă care i-a schimbat viața complet. Mara Bănică a ales să se dedice în totalitate noului membru al familiei și s-a retras din viața publică încă din perioada sarcinii, pentru a nu se expune niciunui risc.

La o lună de când a devenit și mama unei fetițe, jurnalista a publicat prima fotografie cu minunea ei, chiar în prima zi de primăvară. Îmbrăcată într-o costumație demnă de o prințesă, dantelată și accesorizată cu o diademă înflorată, micuța Donca Maria i-a cucerit pe internauți cu apariția ei.

Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale

„Ea este Donca noastră! La Mulți Ani, doamnelor, domnișoarelor!”, a transmis Mara Bănică în dreptul imaginii cu fiica sa.

„Așa ceva? Minunată!”, „Un înger de copil”, „O scumpete de păpușă”,Primăvară frumoasă, înger dulce!”, au fost câteva din reacțiile primite de jurnalistă la fotografia postată cu fetița ei.

Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani. Primele declarații, de pe patul de spital

Primele declarații făcute de Mara Bănică din maternitate au venit la câteva ore după nașterea fetiței sale.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred ca s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine!”, a transmis Mara Bănică pe pagina ei.

Cine este tatăl fetiței Marei Bănică

Mara Bănică mai are un băiețel, pe nume Dima, dintr-o relație anterioară. Recent, jurnalista s-a căsătorit cu bărbatul alături de care are și o fetiță în prezent. Soțul Marei Bănică nu este persoană publică și nici nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor, motiv pentru care și vedeta a fost reticentă în a se afișa public cu el.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept. În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a spus Mara Bănică pentru Fanatik.

Vezi și: Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani: „Tot astăzi este și ziua mamei mele. Un cadou mai frumos nu cred că se putea” | Demamici.ro

Vezi și: Primele imagini cu fetița Marei Bănică: „Ea este Donca Maria!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

13 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

7 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână