Mara Bănică, însărcinată cu al doilea copil la 45 de ani: „Vom deveni părinți, undeva peste cinci luni” | Demamici.ro

Mara Bănică, însărcinată cu al doilea copil la 45 de ani: „Vom deveni părinți, undeva peste cinci luni”. Mara Bănică este însărcinată cu al doilea copil. Jurnalista și-a surprins apropiații cu vestea că va deveni din nou mamă.

La vârsta de 45 de ani, Mara Bănică a rămas însărcinată la doar un an de la logodna cu actualul ei soț.

„Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de „dispariția” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea. În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare!
Vestea cea mare însă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamnă”, este mesajul transmis de Mara Bănică pe Facebook.

În urmă cu două luni, jurnalista și actualul ei partener de viață își oficializau relația și în fața altarului.

Vedeta nu a dezvăluit până acum numele soțului ei, iar în toate imaginile acesta apare cu fața acoperită. „Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun.”, povestea Mara Bănică într-o postare pe internet.

Mara Bănică mai are un copil, Dima, în vârstă de 11 ani, pe care l-a crescut singură, după ce relația cu tatăl copilului s-a încheiat după doar o lună.

„Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună. Tată meu s-a îmbolnăvit de cancer şi eu am aflat că sunt însărcinată. Părintele mi-a zis că dacă eu iau o viaţă îmi ia şi Dumnezeu o viaţă”, povestea Mara Bănică despre perioada în care a aflat că va deveni pentru prima dată mamă.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni