Mamă, diagnosticată cu cancer terminal, a încălcat carantina și a plecat în ultima vacanță cu copiii. Premierul i-a dat voie | Demamici.ro

Mamă, diagnosticată cu cancer terminal, a încălcat carantina și a plecat în ultima vacanță cu copiii. Premierul i-a dat voie. Linzi Page, o mamă cu doi copii, din Scoția a avut permisiunea să încalce restricțiile impuse de carantină. Povestea ei este una cu adevărat specială.

Mama în vârstă de 38 de ani, bolnavă de cancer intestinal în stadiul patru, a vrut să profite din plin de fiecare zi petrecută cu copilașii ei și și-a dorit să încerce cât mai multe experiențe împreună.

Odată cu diagnosticul cumplit, viitorul a început să fie mai degrabă incert pentru Linzi Page. Tot ce și-a dorit a fost ca micuții ei să aibă amintiri cât mai prețioase alături de ea.

Cazul emoționant al acestei familii a fost prezentat chiar de premierul scoțian Nicola Sturgeon, cel care i-a dat și permisiunea pentru a pleca din țară în vacanță, alături de copii.

Mamă, diagnosticată cu cancer terminal, a încălcat carantina și a plecat în ultima vacanță cu copiii. Premierul i-a dat voie

„Mi-a transmis că familia a avut un an greu și că această vacanță va fi o amintire frumoasă pentru ei. A spus că va fi un timp prețios petrecut cu familia, un timp pe care nu-l vor mai avea niciodată”, a declarat premierul scoțian după convorbirea cu Linzi, joi, 19 noiembrie. Linzi, care locuiește în Burntisland, Fife, va pleca în vacanță săptămâna viitoare, urmând să zboare spre Spania de la Edinburgh.

Premierul Sturgeon a mai spus că din „motive de compasiune”, legate de sfârșitul vieții unei persoane, Page va fi scutită de restricții și că familiei i se va permite să plece în vacanță.

„Situația lui Linzi este tragică, dar, atât din punct de vedere al compasiunii, cât și din considerente legale, poate pleca în vacanță și îi doresc tot binele din lume ei și familiei ei”, a mai spus premierul.

„Cea mai mare bătălie a mea nu este chimioterapia”

Linzi Page este mama a doi copii – Calan, 7 ani, și Charlotte, 3 ani: „Copiii sunt viața mea”.
În anul 2018, femeia a fost diagnosticată cu cancer intestinal metastazat în stadiul 4.
Anul trecut, Linzi a lansat o strângere de fonduri care să o ajute în lupta contra cancerului.

„Cea mai mare bătălie a mea nu este chimioterapia, intervenția chirurgicală sau drumurile interminabile la spital, ci este gândul de a pierde sanșa să împărtășesc cu copiii mei prima zi la școală, realizările și succesele lor.

Vreau ca ei să-și amintească, totuși, că am făcut tot ce am putut pentru a fi împreună cât mai mult timp.”, a mai spus ea.

Vezi si: O mamă de 21 de ani a refuzat chimioterapia ca să-și poată salva fetița nenăscută | Demamici.ro

Vezi si: Chimioterapia in sarcina: „Mi-au spus sa intrerup sarcina, dar am refuzat. Astazi, imi tin bebelusul in brate!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

18 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni