Mama a doi copii s-a sinucis dupa ce-a aflat ca e insarcinata cu al treilea | Demamici.ro

Mama a doi copii s-a sinucis. Ilona Grant si-a pus capat zilelor la doar 23 de ani. Era mama a doi copii, insa a decis sa incheie socotelile cu viata dupa ce necazurile s-au tinut lant in ultima perioada. Femeia a fost gasita moarta in locuinta sa din Neath, in Tara Galilor, de catre oamenii legii care au fortat intrarea in apartament dupa ce iubitul femeii i-a alertat.

Ilona ii marturisise barbatului intentiile de a-si face rau. Cu o zi inainte de sinucidere, femeia fusese la ginecolog unde i se confirmase ca era insarcinata in 4 saptamani, raporteaza The Sun.

Ilona Grant era deja mama a doi copii

Femeia era cunoscuta cu probleme de sanatate mintala si mai avea doi copii care nu mai erau in ingrijirea ei.

Caitlin Bennett, o apropiata a Ilonei, a declarat ca femeia parea sa se simta bine si a fie stabila din punct de vedere mental, in ultima perioada. „A fost o persoana uluitoare si mi-a fost mereu alaturi cand am avut nevoie de ea. Ii placea sa-si petreaca timpul cu prietenii si sa iasa in oras. Cand am vazut-o ultima data parea bine.

Am ras impreuna in timp ce ne faceam fotografii cu telefonul meu. Cu totii am fost devastati cand am aflat vestea. A fost o persoana pe care puteam conta mereu”, a marturisit femeia, conform sursei citate.

Ilona Grant si-a sunat iubitul si i-a marturisit ca e insarcinata. De asemenea, femeia l-a avertizat ca isi va face rau.

In timpul unui apel video pe care l-a avut cu barbatul, femeia si-a iesit din minti si a spart un pahar, moment in care barbatul a alertat oamenii legii.

In momentul in care ajutorul a ajuns la locuinta era prea tarziu. Femeia isi pusese deja capat zilelor. Moartea femeii a fost intr-adevar una tragica.

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 ore

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni