Mămici și tătici celebri

Liviu Teodorescu va deveni tată. Soția lui, Iulia, e însărcinată și i-a dat vestea cea mare într-un mod inedit VIDEO | Demamici.ro

Liviu Teodorescu va deveni tată. Artistul nu doar că a confirmat vestea cea mare, dar a și împărtășit momentul unic în care a aflat că soția lui e însărcinată. Iulia, soția lui Liviu Teodorescu, i-a pregătit o adevărată surpriză și a filmat momentul în care artistul a aflat că va deveni tătic. Într-o cutie a pus o pereche de pantofiori și o scrisoare: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem. Eu și mami te iubim!”, scria pe bilețelul care l-a emoționat pe artist până la lacrimi. Cu ochii mari, întrebători, Liviu se uită spre soția lui. Își duce mâna la frunte și lasă emoția puternică să se exteriorizeze prin lacrimile care încep să-i curgă pe obraji.

„Nu aveți idee cât m-am abținut să „nu mă scap” într-un fel sau altul, să nu zic în lunile astea toate, dar am vrut să ținem secret până să fim siguri că totul e în regulă”, a spus Liviu Teodorescu și într-un story pe care l-a postat pe Instagram.

Liviu Teodorescu va deveni tată. Soția lui, Iulia, e însărcinată și i-a dat vestea cea mare într-un mod inedit

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest „Azi” a fost acum 4 luni, cand am aflat ca vom fi 3. 2 oameni care se iubesc, mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața. Suntem fericiți.”, a scris Liviu Teodorescu în dreptul video-ului emoționant.

Felicitările și urările frumoase pentru viitorii părinți au început să curgă la scurt timp după postarea video-ului special.

Sore: „O să fiți niște părinți de nota 200!”
Ozana Barabancea: „Ce frumos! Mi-au dat lacrimile! Cel mai nobil sentiment. Așa ne facem utili pe acest pamânt! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”
Mira: „Sunteți superbi! O să iasă un bebe wow!”
Jo: „Azi… am plâns iar ca acum 4 luni. Vă iubesc!”

Liviu Teodorescu va deveni tată. Artistul a compus primele versuri pentru bebelușul său

Liviu Teodorescu va deveni tată. Artistul a compus deja primele versuri pentru bebelușul din burtica soției, inspirat de emoția puternică pe care a simțit-o când a aflat că visul de a deveni tată i se va împlini.

”Azi, sunt cel mai fericit om din lume, Pentru că azi, s-a întâmplat o minune!

Ieri, toate păreau să se dărâme, Dar azi, sunt cel mai fericit om din lume.

Abia aștept să te văd cum ești, fiindcă acum te știu numai din povești,

Poveștile pe care eu și mama ta ni le tot spunem de vreun an și ceva.

Abia aștept să te ating, să te țin în brațe să te simt,

Promit să nu mă supăr dacă o să spui prima dată: mama.

Și sper ca viața să fie cum ne-o dorim, să ne bucurăm de tine până îmbătrânim.”, sunt doar câteva dintre versurile pe care Liviu Teodorescu le-a compus pentru bebelușul său.

Cine este Iulia Iacob, soția lui Liviu Teodorescu

Iulia Iacob este originară din Constanța și s-a născut pe 27 octombrie 1992. Puțini știu că frumoasa constănțeancă a fost colegă de liceu cu actualul ei soț. Pe lângă frumusețea evidentă, Iulia este o femeie foarte capabilă, absolvind Facultatea de Drept și două mastere în domeniul legislativ.

Liviu Teodorescu este foarte mândru de soția sa și nu ezită să declare acest lucru public: „ N-am terminat facultatea. Când am fost la primărie să ne căsătorim, a mea soție are un palmares întreg – două mastere în Drept. Eu eram acolo cu studii liceale, după care nu mai aveam ce să bifez. Și mă uitam pe foaia ei, ea bifase tot, tot era! Mă uitam la mine: școala primară, clasele 1-4, 5-8 și liceul. Asta e, măcar cânt frumos! Cea mai mare realizare a mea e că m-am căsătorit cu un om care are studii, altfel nu m-aș descurca în viață!”.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit în 2021, după mulți ani de relație.

Vezi și: Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni