Știri

Lidia Buble, viața cu 10 frați. În joacă, artista și-a scăpat sora mai mică pe gresie, în copilărie: „Ea nu mai avea nicio șansă” | Demamici.ro

Lidia Buble s-a născut într-o familie numeroasă, cu 11 copii (5 fete și 6 băieți), iar primele prietene de joacă din copilăria artistei au fost, fără îndoială, chiar surorile ei.

Cântăreața s-a născut al patrulea copil al familiei, fiind a treia cea mai mare dintre fete și, pe cât de multe amintiri frumoase au adunat împreună, unele momente îi aduc și astăzi lacrimi și spaimă în ochi.

Lidia Buble a povestit recent în podcastul „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu, un episod din copilăria ei care a marcat-o, atunci când dintr-o simplă joacă i-a pus în pericol viața uneia din surorile mai mici.

Povestea artistei rezumă, poate, cel mai bine importanța ca cei mici să fie supravegheați în permanență, chiar și atunci când pare că „se joacă frumos” și nu fac nimic grav.
Tot dintr-o joacă, Lidia Buble și-a adus aminte cu lacrimi în ochi cum a lăsat-o în stare critică pe Lorena ei mai mică, sora, după ce a aruncat-o și a scăpat-o pe podea.

„Medicii i-au fracturat o mânuță la naștere”

Pe atunci, Lorena avea doar câteva luni și venise deja pe lume cu o stare de sănătate mai delicată, după ce medicii i-au fracturat una dintre mâini la naștere.

Din acel moment, părinții artistei au devenit și mai precauți cu nou-născutul familiei și au încercat să o protejeze cât mai mult. Însă, copilă fiind, Lidia Buble nu și-a dat seama de ce ar putea face greșit dacă se joacă cu surioara ei.

„Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie în viață. Doctorii i-au fracturat o mânuță la naștere. Mama ne-a interzis să o mai luăm în brațe, ca să nu îi facem și mai mult rău. Într-o zi mama a intrat în baie să își spele părul, eram doar noi două acasă. Am fugit la pătuțul ei (n.r – al surorii) și am luat-o în brațe și am început să mă port ca și cu o păpușă. Și am aruncat-o si am scăpat-o pe gresie”, a povestit Lidia Buble.

Incidentul a speriat-o atât de tare încât a fugit chiar și de acasă, speriată de ceea ce tocmai se întâmplase.

Părinții au acționat la timp și după intervențiile medicilor și rugăciunile familiei sale, copila s-a refăcut iar astăzi se bucură de o viață normală.

„S-a făcut neagră la față, nu mai respira. Mama a luat-o în brațe și a mers cu ea în cameră. A leșinat. Am apucat să îl sun pe tatăl meu la Biserică să se întoarcă acasă că Lori este pe moarte. Am fugit de acasă, în spatele blocului, într-o grădină și până la 1 dimineața nu am avut curaj să mă întorc. Eu în momentul ăla știam că mi-am omorât sora, eu nu știam ce s-a mai întâmplat cu ea.

Când m-am întors, mă așteptam ca în momentul în care mă întorc în casă, tata să mă ia și să mă arunce de la etajul 4. El a luat-o pe mami și pe Lori si au rugat doctorii să facă o radiogafie. Ea nu mai avea nicio sansă, avea tot capul crăpat, au spus doctorii. S-au întors acasă… mama era distrusă. S-au rugat Domnului, i-au făcut ungerea cu untdelemn și au mers din nou la spital. Tata i-a rugat pe doctori să facă o nouă radiografie. La a doua, Lori arăta perfect, nu mai avea nimic.”, a mai povestit artista.

Lidia Buble s-a născut într-o familie de preot, are zece fraţi, iar familia ei este compusă din mulți muzicieni.

Lorena, sora mai mică a Lidie Buble, este o adolescentă superbă în vârstă de 17 ani care se mândrește și cu ea calități artistice de excepție și o voce pe măsură.
În fotografiile în care apare alături de sora ei celebră și nu numai, internauții au asemuit-o chiar cu Angelina Jolie, grație trăsăturilor ei aparte.

De altfel, cele cinci surori Buble au moștenit de la părinții lor o frumusețe ieșită din comun, dar mai presus de toate, atașamentul față de familie.
Dincolo de legătura de sânge, Lidia Buble are o relație de prietenie specială cu fiecare dintre surori, iar cu una din ele, Estera Buble, Lidia a participat inclusiv în competiția „Asia Express”.

Vezi și: Sora Lidiei Buble are o familie superbă. Estera Buble este mamă a doi băieței și locuiește cu ei departe de România | Demamici.ro

Vezi și: Dana Nălbaru, despre capacitățile impresionante ale fiului ei Kadri: „La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul” | Demamici.ro

Vezi și: Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată: „A fost cel mai greu moment din viața mea!” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni