Mămici și tătici celebri

Leonard Doroftei are o fiică frumoasă foc. Vanessa are 19 ani și visează să devină medic | Demamici.ro

Leonard Doroftei a cunoscut succesul în lumea boxului, însă de departe, cea mai mare realizare a lui sunt cei trei copii pe care îi are împreună cu soția lui.

Fostul pugilist are trei copii, iar Vanessa este unica lui fiică. Tânăra de 19 ani s-a transformat într-o domnișoară cu o frumuseșe aparte, iar tatăl ei are toate motivele să fie mândru de ea.

În urmă cu trei luni, Vanessa a aniversat împlinirea vârstei de 19 ani și a încheiat, așadar, primul ei an major. Fostul mare campion a postat o fotografie alături de fiica lui, surprinși în timp ce ciocnesc un pahar, ocazie cu care i-a făcut și o urare publică din suflet.

„La mulți ani Vani, oriunde am fi, să știi că te iubim și suntem mândri de tine!”, a transmis Leonard Doroftei pe contul lui de Instagram.

În prezent, Vanessa învață la un colegiu din Montreal, după ce familia ei a luat decizia să se mute împreună tocmai în Canada. Pe viitor, tânăra își dorește să devină medic și să salveze vieți.

Leonard Doroftei și-a urmat fiul cel mare în Canada, alături de restul familiei

Ultimii ani în țară nu au fost ușori pentru familia Doroftei. După mai multe eșecuri în afaceri, el a decis să-și ia soția și ceilalți doi copii și să emigreze în Canada, acolo unde fiul lor cel mare lucra de ceva timp. Totul, pentru un viitor mai bun al familiei lor.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, spunea Leonard Doroftei.

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns deja milionar: „În loc să cheltui prostește, am strâns și am investit”

Adrian Doroftei, băiatul lui cel mare, a plecat din țară și nu doar că a devenit independent financiar, dar a reușit să devină milionar tocmai în Canada.

Tânărul a plecat prima dată din țară din timpul facultății și recunoaște că nu ar fi putut să facă atât de multe dacă ar fi rămas în România.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile pe care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei.

Familia Doroftei trăiește acum împreună în Canada și cel mai mult se bucură de faptul că se au unii pe alții.

Mama are grijă de familie și este o sfântă. Tata face ce știe cel mai bine, adică împărtășește dragostea lui față de box. Și-a deschis o mică sală alături de niște prieteni de familie. Tata indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un tip descurcăreț. El și-a dorit întotdeauna să fie acasă”, a mai declarat Adrian Doroftei.

Vezi și: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns deja milionar: „În loc să cheltui prostește, am strâns și am investit” | Demamici.ro

Vezi și: Anca Țurcașiu: „Am născut în ’99. Sarcina nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea, cum spun multe femei” EXCLUSIV | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile