Mămici și tătici celebri

Laura Cosoi, vacanță cu cele trei fiice și prima aniversare cu micuța Lara! Imagini spectaculoase din Vietnam | Demamici.ro

Laura Cosoi, vacanță cu cele trei fiice.  Deloc speriați de distanță, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit cei 41 de ani ai actriței alături de Rita, Vera și Lara în îndepărtatul Vietnam.

Este prima aniversare a Laurei alături de mezina Lara, care a împlinit jumătate de anișor.

Laura Cosoi, vacanță cu cele trei fiice

În noaptea de Revelion, Laura Cosoi a fost impresionată de cuvintele pure și totodată înțelepte ale fiicei ei, Rita. „Am întrebat-o pe Rita ce își dorește pentru Anul Nou și mi-a spus «Îmi doresc să ne iubească pe toți Dumnezeu!». Așa să fie, Rita noastră dragă și bună! Avem încredere în tine, 2023, că vei fi blând cu noi! La mulți ani!”, a scris Laura, pe Instagram.

Actrița a recunoscut că 2023 o găsește cu un amestec de sentimente în minte și în suflet și spune că starea ei de spirit nu seamănă deloc cu vârsta care apare în buletin.

„Satele plutitoare din Phu Quoc sunt spectaculoase, iar mancarea preparată de gazdele pescari este de pomină. Azi este ultima mea zi la 40 de ani. Ce interesant mi se pare că nu mă identific deloc cu cifrele astea!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, în prima zi a anului.

Laura Cosoi, Cosmin Curticăpean și cele trei fetițe își continuă aventura în Asia. Familia va petrece încă o lună pe meleaguri asiatice, timp în care omul de afaceri va munci de la distanță, iar Laura Cosoi își va dedica cea mai mare parte a timpului îngrijirii și conectării cu cele mici: „Ne pregătim pentru o nouă destinație! Vom mai sta în Asia aproximativ o lună. Cosmin va lucra, de la distanță, iar eu sper să apuc să parcurg măcar câteva pagini de lectură. Ne place aventura în vacanță, dar și rutina!”

Laura Cosoi, vacanță cu cele trei fiice. Pe 2 ianuarie, Laura Cosoi a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei cea mică, Lara, care are deja 6 luni și este delicioasă. „Prima mea aniversare cu ea”, a punctat actrița, emoționată.

 Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună din 2012, iar în 2015 s-au căsătorit. La ora actuală, sunt unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Împreună au trei fetițe pe care le cresc cu multă iubire și foarte multă prezență, fiind dovada vie a faptului că dacă vrei, poți. Cei doi îndrăgostiți n-au nicio reținere în a merge cu fetele în orice colț al lumii, iar călătoriile sunt marea lor pasiune.

Vezi și: Laura Cosoi, primele fotografii cu chipul micuței Lara. Ședință foto alături de soț și cele trei fetițe | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi și-a sărbătorit fetița mijlocie. Vera a împlinit 2 anișori: „Copil bun și senin, te rugăm să ne ierți” | Demamici.ro. 

Vezi și: Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Primele fotografii cu mezina familiei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni