Mămici și tătici celebri

Laura Cosoi, despre călătoriile cu trei copii: „Ne tăvălim de câteva ori prin foc” | Demamici.ro

Laura Cosoi și soțul ei aleg, de fiecare dată, să plece în vacanță împreună cu cele trei fetițe pe care le au împreună. De curând, cei cinci au petrecut câteva săptămâni în Asia, bifând, printre altele și o destinație de vis, în Bali. Vdeta a vorbit într-o postare pe rețelele de socializare despre călătoriile cu trei copii. Cum se descurcă vedeta și soțul ei cu micuțele, la mii de km distanță.

Laura Cosoi, despre călătoriile cu trei copii: „Ne tăvălim de câteva ori prin foc”

De ani buni, Laura Cosoi și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De când a apărut în viața lor prima fetiță, aceștia au obișnuit-o cu vacanțele și zborurile lungi cu avionul. În prezent, deși familia s-a mărit, aceștia aleg să călătorească și să vadă lumea în lung și-n lat alături de cele trei micuțe ale lor.

Cum sunt vacanțele cu trei copii în viziunea actriței

Laura Cosoi s-a încumetat să ajungă cu cele trei fetițe tocmai în Bali, deși cea mai mică dintre ele are doar câteva luni. Într-o postare pe Facebook, vedeta a vorbit despre călătoriile cu micuțele.

„Călătoriile cu copiii nu sunt despre relaxare la soare (mai mult de 10 minute și uneori nici atât), despre mâncatul la masă în liniște și pace, program pe care să-l ai cum l-ai stabilit (în mare parte), ci mai ales despre disponibilitate, acceptare, descoperire, răbdare, înțelegere, empatie, compasiune, iubire. Cred că lângă copiii noștri chiar devenim variantele noastre cele mai bune.

Bineînțeles, asta după ce ne tăvălim de câteva ori prin foc și simțim că renaștem ca pasărea Phoenix ori de cate ori ne înghițim cuvintele și „apucăturile” care ne vin de nu știu unde. Dar și dacă reușim este ca și cum nu am căzut dintr-un rollercoster nebun, care merge cu viteza luminii, fără centură și în care am stat mai mult cu capul în jos. Deci, una peste alta, viața cu copii e chiar frumoasă.”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Vedeta recunoaște așadar că nu e deloc ușor să te relaxezi sau să mănânci liniștit atunci când pleci acasă cu cei mici și că sunt destule situații tensionate, însă, dincolo de toate, vedeta mărturisește că viața cu copii e chiar frumoasă, cu toate imperfecțiunile ei.

Laura Cosoi, despre secretul căsniciei

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. În urmă cu ceva timp, vedeta a vorbit despre secretul căsniciei.

„Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele.

Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut.”, a scris actrița în mediul online.

Vezi și: Laura Cosoi, vacanță cu cele trei fiice și prima aniversare cu micuța Lara! Imagini spectaculoase din Vietnam | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi, primele fotografii cu chipul micuței Lara. Ședință foto alături de soț și cele trei fetițe | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni