Mămici și tătici celebri

La 68 de ani și diagnosticat cu demență, Bruce Willis și-a sărbătorit a cincea fetiță. Micuța Mabel a împlinit 11 ani | Demamici.ro

La 68 de ani și diagnosticat cu demență, Bruce Willis și-a sărbătorit a cincea fetiță. Micuța Mabel a împlinit 11 ani. Bruce Willis și-a construit în toți acești ani o carieră de succes la Hollywood, dar și o familie numeroasă.

Actorul în vârstă de 68 de ani este tatăl a cinci fete, din cele două căsnicii ale sale: trei fete cu fosta parteneră, actrița Demi Moore și două fete cu actuala lui soție, Emma Hemming.

Recent, actorul și-a sărbătorit mezina familiei, pe micuța Mabel. Fetița cea mică a lui Bruce Willis și a Emmei Hemming a împlinit vârsta de 11 anișori, iar evenimentul a fost sărbătorit cu tort și momente speciale în familie.

La 68 de ani și diagnosticat cu demență, Bruce Willis și-a sărbătorit a cincea fetiță. Micuța Mabel a împlinit 11 ani

„La mulți ani, Mabel! La 11 ani, energia ta este contagioasă! Poți lumina cu ușurință o încăpere întreagă cu zâmbetul și căldura ta. E minunat să văd cât de afectuoasă ești cu familia și prietenii tăi. Continuă să strălucești, draga mea!”, a fost mesajul transmis pe Instagram de mama ei, Emma Hemming.

Soția lui Bruce Willis a poblicat mai multe fotografii odată cu mesajul de la mulți ani, iar fanii au privit emoționați imaginile în care apare tăticul Bruce Willis, în brațe cu fiica lui cea mică.

Actorul s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, iar anul acesta a primit un diagnostic teribil – demență, iar calitatea vieții lui s-a deteriorat simțitor. Inițial, actorul fusese diagnosticat cu afazie, însă, după mai multe investigații, medicii au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.

Bruce Willis își petrece acum cea mai mare parte din timp acasă, alături de familie, iar cei dragi încearcă să profite de fiecare moment pe care îl petrec împreună. Alături de el sunt și cele trei fiice mai mari din fosta căsnicie- Rumer (34 de ani), Scout LaRue (31 de ani) și Talullah Bell (29 de ani) și inclusiv fosta soție, Demi Moore, care a devenit o apropiată a actualei lui familii.

Actuala soție a actorului obișnuiește să posteze frecvent pe rețelele de socializare frânturi din momentele lor speciale de familie, dar și noutăți cu privire la stare de sănătate a îndrăgitului actor.

Ea speră ca astfel, toți cei care își doresc să afle despre ce se întâmplă cu Bruce Willis să afle direct de la ea, evitând privirile curioase ale paparazzilor.
Emma Hemming a făcut un apel la adresa fotoreporterilor, prin care le-a spus că Bruce Willis se confruntă cu dificultăți de comunicare și să nu interacționeze cu el dacă îl văd pe stradă.

„Fac apel la fotografi, la cameramani și la toți cei care vor să obțină imagini exclusive cu soțul meu. Vă rog, păstrați distanța! Nu țipați la el, nu îl întrebați cum se simte și nu faceți prea mult zgomot.”

Vezi și: Bruce Willis, tată a cinci fete, aniversare specială în familie. Actorul de 68 de ani a fost recent diagnosticat cu demență | Demamici.ro

Vezi și: Julia Roberts, mamă de trei băieți. Actrița le-a limitat timpul la ecrane și le-a interzis să folosească rețelele sociale | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni