Mămici și tătici celebri

Kira Hagi, expoziție de pictură la București. Fiica lui Gică Hagi l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu prin talentul ei: „Fac împrumut și o să cumpăr un tablou” | Demamici.ro

Kira Hagi, expoziție de pictură la București. Fiica lui Gică Hagi l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu prin talentul ei: „Fac împrumut și o să cumpăr un tablou.” Kira Hagi, unica fiică a legendarului Gheorghe Hagi, a avut propriul ei vernisaj în București.

Evenimentul de artă și pictură al tinerei artiste a strâns multă lume, printre aceștia numărându-se și nume cunoscute din România. Unul dintre ele, Ilie Dumitrescu, coleg de breaslă cu Gică Hagi, a rămas impresionat de talentul fetei. Din păcate, de la vernisaj a lipsit tocmai tatăl ei, care trebuia să fie prezent la un meci alături de echipa lui.

„Tata e la meci. El mă susţine în orice fac, e cu sufletul alături de noi. E important să spun: „Hai, Farul!”. Despre fotbal, doar susţin echipa,” a declarat Kira Hagi.

Kira Hagi are 26 de ani și este pasionată de arte de când se știe. Și-a dorit să își continue studiile în această direcție, așa că a studiat Arta la Internațional British School of Bucharest (IBSB) și a absolvit CIE Advanced Level Art & Design. Ulterior, ea a primit o bursă la New York Film Academy şi şi-a dat licenţa în Acting for Film. În perioada în care a locuit la Los Angeles a pictat zeci de tablouri.

Pictura a ocupat mereu un loc aparte în viața Kirei.

„Pictez de când mă ştiu. Noi pictăm pentru că se naşte ceva în noi… respirăm, pictăm, cântăm. (Reporter: Care e cel mai mare susţinător al tău?) Echipa de aici, ei mă susţin, oamenii din sală, toată familia. Mama e aici, bunicii sunt aici şi le mulţumesc din suflet că sunt alături de mine”, le-a răspuns fiica lui Hagi jurnaliștilor de la Observator.

Ilie Dumitrescu s-a arătat dornic să cumpere unul dintre tablourile fiicei lui Hagi

Ilie Dumitrescu a fost primul fotbalist din Generaţia de Aur care a venit la vernisajul Kirei Hagi și s-a arătat plăcut impresionat de talentul artistei.

„Eu sunt sensibil la artă, la frumos. Am vrut să fiu alături de Kira şi de Ioana în momentul ăsta special. Mi-a dat dovadă de curaj, de inspiraţie, şi sincer să fiu am fost surprins de realizările Kirei.

Se pare că inspiraţia i-a venit dintr-o stare de spirit. Ea s-a dezvoltat într-un mediu de performanţă, tatăl ei este un simbol în tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Este cel mai important jucător din istoria fotbalului. Şi a avut un exemplu frumos şi sănătos”.

Întrebat dacă i-ar plăcea să dețină acasă la el un tablou al urmașei lui Hagi, fostului fotbalist i-a surâs ideea și a făcut și o mică glumă.
„Îmi doresc, stau, meditez şi cu siguranţă o să achiziţionez şi eu un tablou. O să fac un împrumut şi o să îl cumpăr (n.r. –  zâmbeşte)”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Un tablou pictat de Kira Hagi pornește de la 2.500 de lei

Kira Hagi își vinde lucrările la prețuri deloc neglijabile. Cel mai ieftin tablou pornește de la suma de 2.500 de lei și sunt lucrări care ajung și la 20.000 de lei.
Atunci când nu pictează, Kira se ocupă și de celaltă pasiune a ei, actoria.

În curând, ea va juca un rol important în filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa» și așteptă cu nerăbdare lansarea premierei unde o va interpreta pe Alice Cantacuzino.

„Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, anunța Kira Hagi, pe contul de Instagram.

Vezi și: Ozana Barabancea are doi copii majori, frumoși și talentați. Andrew și Gloria au moștenit talentul artistic al mamei lor | Demamici.ro

Vezi și: Aurelian Temișan, mândru tată de fată! Micuța Dora are 11 ani și a moștenit carisma părinților ei | Demamici.ro

Vezi și: Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni