Uncategorized

Kati a avut 3 nasteri naturale „de film”. La ultima era sa nasca pe holul spitalului: „strigam ca imping!” | Demamici.ro

Fiecare femeie e diferita si fiecare percepe diferit experienta nasterii. Kati G. ne-a povestit cum au decurs cele 3 nasteri ale ei, toate naturale. De la declansarea travaliului, Kati a nascut foarte repede, uneori mai repede decat s-ar fi asteptat si doctorii. Povestile despre experientele nasterii sunt povestite de mamica cu mult umor.

„Eu am avut 3 nașteri naturale foarte usoare.😊 La prima eram internata in spital, aveam doar 36 de sapt, dar aveam dureri sub burta. Noaptea la, 3:45 mi s-a rupt apa. La 4.45 am nascut. Era sa cada bebe in galeata, așa repede îmi veneau contracțiile 😂.

Cu fetita iarăși am născut foarte repede. Noaptea, la 3:30 mi s-a rupt apa, abia am ajuns la spital. Aveam contracții din 3 in 3 minute. La 5 am nascut. La a 3-a naștere nici nu am ajuns la maternitate, la Smurd am născut. Mi s-a rupt apa la 20:45.

Foarte repede îmi veneau contracțiile. Am chemat Salvarea. Nu a venit. M-a dus vara-mea cu mașina, dar am împins de 2 ori pentru ca nu puteam controla contracțiile. Simțeam deja capul la bebe. La 22:10 minute am născut.

Mai am si „momente” amuzante😂. La prima naștere, după ce mi s-a rupt apa, m-a pus într-o camera cu monitorul atașat, sa-l urmărească pe bebe. M-a lăsat acolo singura. Eu simțeam ca trebuie sa împing.

CONTINUARE

Page: 1 2

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni