Mămici și tătici celebri

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, are 19 ani și e oficial artistă. Tânăra a lansat primul ei videoclip muzical VIDEO | Demamici.ro

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, are 19 ani și e oficial artistă. Tânăra a lansat primul ei videoclip muzical. Karina Maisha, fiica jurnalistului Mihai Gâdea, s-a transformat într-o tânără frumoasă și cu planuri mărețe pentru viitorul ei.

Fiica prezentatorului de la Antena 3 nu a vrut să urmeze aceeași direcție profesională precum tatăl ei celebru, așa că s-a orientat către lumea artistică. Karina se poate lăuda cu o voce de excepție, iar de curând, ea a lansat și primul videoclip muzical.

Deși până acum a preferat să-și păstreze fiica departe de lumina reflectoarelor, astfel încât să se poate concentra pe studiile ei, iată că Mihai Gâdea i-a oferit tot sprijinul în drumul pe care fata lui l-a ales.

Karina a lansat o piesă în limba engleză, cu accente de rock și cu o poveste care dezvăluie latura ei sensibilă.
De altfel, aceasta nu este prima apariție a ei pe platformele de difuzare media. În ultimii ani, fiica lui Mihai Gâdea a postat mai multe clipuri pe YouTube în timp ce cânta diferite cover-uri care au fost extrem de apreciate.


În 2016, Karina Maisha a filmat un videoclip în Poiana Brașov ,unde a interpretat piesa „Somewhere only we know”, lansată de trupa Keane. Ulterior, tânăra a mai înregistrat două coveruri: „Ordinary world” și „Somewhere only we know”.

Atunci când nu se ocupă de muzică, tânăra de 19 ani se concentrează pe studiile ei, fiind extrem de pasionată și de modă. Karina a fost admisă la o facultate de prestigiu din Olanda, spre mândria părinților ei.

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, declara Mihai Gâdea, anul trecut.
Prezentatorul TV le-a spus telespectatorilor săi că fiica lui, Maisha Karina, a fost deja acceptată la o Universitate cunoscută din Olanda, unde va urma cursuri despre creative-business.

Karina este unica fiică a cuplului Mihai Gâdea – Agatha Kundri, de profesie sociolog. Cei doi au o căsnicie solidă și și-au unit destinele când fiica lor avea 3 ani.

Cine este Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea?

Mihai Gâdea este urmărit de milioane de telespectatori în cadrul fiecărei emisiuni, însă familia prezentatorului de la Antena 3 a fost păstrată departe de ochii lumii. Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea, este o prezență discretă pe care nu o vezi afișându-se la evenimentele mondene.

Fiica unui pastor adventist din Timișoara, Agatha Kundri a absolvit în 2004 Universitatea de Vest din Timișoara, în prezent fiind sociolog. Pe lângă profesie, soția lui Gâdea deține o grădiniță cu program afterschool, înființată în 2011, și este foarte pasionată de sport. Cei doi s-au căsătorit când fetița lor avea 3 ani și au o relație puternică și frumoasă pe care o țin departe de lumina reflectoarelor.

Vezi și: Cum arată copiii lui Busu. Prezentatorul TV are două fete și un băiat | Demamici.ro

Vezi și: Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia după ce-a născut prematur gemenii, iar băiețelul a necesitat aproape 9 luni de spitalizare. Prezentatoarea PRO TV cere daune de 1 milion de euro | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână