Kamara, marturisiri dureroase despre baietelul sau: „As schimba ziua in care s-a nascut!” Leon are probleme de sanatate| Demamici.ro

Kamara participa la una dintre cele mai urmarite emisiuni TV: „Ferma”. Dorinta sa de a castiga premiul de 50.000 de euro este alimentata de ambitia de a-si ajuta fiul. Leon are 4 ani si sufera de o forma de paralizie cerebrala.

Afectiunea il impiedica sa se dezvolte ca un copil normal si ar avea nevoie de o interventie chirurgicala. Kamara a marturisit ca relatia cu fiul sau este una cu totul deosebita: „Am o relație specială cu ambii mei copii. Pe fiica mea o văd puțin mai rar, pentru că este ocupată cu facultatea.

Sunt foarte apropiat de Leon, pentru că îmi petrec foarte mult timp cu el. Este un fel de suflet-pereche, stăm mereu împreună, este confidentul meu”, a marturisit cantaretul, potrivit click.ro.

Daca ar putea sa dea timpul inapoi, Kamara ar schimba ziua in care s-a nascut fiul sau. Daca ar putea, ar impiedica-o pe fosta sa sotie, Oana, sa plece la mare si ar face astfel incat sarcina sa fie dusa la termen.

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti, prin cezariană, dacă era în ziua respectivă. Sau aş putea să mă întorc la ziua în care am plecat atunci în Moscova, ştiind totul şi s-o opresc, adică nu ar mai fi plecat la mare.

Nu era la termen să nască, a făcut-o mai devreme cu o lună, deşi nu avea nimic, nu i s-a rupt apa, nu a căzut dopul, nu a avut contracţii, nimic, nimic. Totul a fost făcut acolo, din păcate, la spitalul din Constanţa. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele.

Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni