Jorge are o fiică de 20 ani. Cât de frumoasă e Ilinca: „Mi-am luat permis de arma… Atât am avut de zis” | Demamici

Jorge are o fiică de 20 ani. Cât de frumoasă e Ilinca: „Mi-am luat permis de arma… Atât am avut de zis” Jorge, pe numele real George Papagheorghe, are o fetiță din relația cu Alina Laufer și un băiețel cu actuala soție. Puțini știu însă că vedeta mai are o fiică de 20 ani pe nume Ilinca.

Ilinca este copilul pe care Ramona Prodea, soția lui Jorge, îl are dintr-o căsnicie anterioară. Jorge are o relație foarte apropiată cu fiica adolescentă a soției sale și o tratează ca pe propriul copil.

Jorge are o fiică de 20 ani. Cât de frumoasă e Ilinca: „Mi-am luat permis de arma… Atât am avut de zis”

Ilinca a moștenit frumusețea mamei sale. Blondă, cu trăsături superbe, adolescenta atrage cu siguranță multe priviri. Într-o fotografie postată de Jorge pe contul de socializare, artistul a scris la descriere: „Mi-am luat permis de arma… Atât am avut de zis.” Ilinca are un canal de YouTube unde postează tutoriale de machiaj și trucuri de frumusețe. Visul adolescentei este să-și facă un nume ca vlogger.

Jorge și Ramona Prodea au un mariaj de 8 ani și un băiețel de 4. Fiecare dintre ei mai are câte un copil din căsniciile anterioare. Jorge este tatăl Karinei (12 ani) din mariajul cu Alina Laufer, iar Ilinca (20 ani) este fiica Ramonei. Important este că cei trei copii au o relație armonioasă.

Fiul de 4 ani al lui Jorge se îmbracă în rochițe și se dă cu ojă: „Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam.”

Atitudinea adoptată de artist în fața preferințelor fiului său este una aproape neobișnuită pentru mulți părinți din România.

Fotografiile cu micuțul David îmbrăcat ca o fetiță au stârnit mai multe reacții negative, în special la adresa tatălui.

Fără să se simtă jignit, Jorge a încercat să explice cum a decis, ca părinte, să reacționeze într-o astfel de situație.

„Îți mulțumesc pentru grijă, însă, noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu ojă. Iar noi nu vrem să-l frustrăm sau să-l constrângem pentru că sau că. Normalul lui David e să fie ce vrea el, când vrea el și cu cine vrea el”, a fost răspunsul lui.

Continuarea articolului AICI

Vezi si: Fiul de 4 ani al lui Jorge se îmbracă în rochițe și se dă cu ojă: „Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni