Iti multumesc mama! Nu stiu ce as fi facut fara tine cand mi s-a nascut copilul | Demamici.ro

Imi amintesc cum mama imi spunea mereu: „Vei intelege intr-o zi cand vei avea si tu copii” (Doamne, ce mai dadeam ochii peste cap cand auzeam fraza asta, in adolescenta). Dar stiti ce? A avut dreptate (inca o data).

Ceva magic s-a intamplat cand am nascut cel de-al doilea fiu. Intr-un final am inteles ce-a vrut sa spuna. Dragostea unei mame pentru copiii ei e foarte profunda.

As face orice pentru baietii mei. Si in ultimele cateva saptamani am invatat ca doar o mama poate face pentru tine anumite lucruri. Mi-am dat seama inca o data cat de speciala este mama mea.

Mi-a spus ca va iesi la pensie cand voi avea copii ca sa ma ajute si chiar a facut asta.

Practic, inca din ziua in care m-am intors din luna de miere, prima intrebare pe care mi-a pus-o cand m-a vazut a fost: „Cand voi deveni bunica?”.

Mi-a spus ca va renunta la job si ca ma va ajuta cu bebelusul ca sa nu fiu nevoita sa-l dau la cresa. Si asta a si facut. Mi-a oferit darul de a fi calma si linistita la gandul ca va avea cine sa aiba grija de baietelul meu. Multumesc, mama!

M-a sunat mereu sa ma intrebe daca am nevoie de ceva din magazin

Nici nu-mi mai amintesc cand am fost nevoita sa merg sa cumpar ceva dintr-un magazin, dar pot sa va spun cat de util este ca cineva sa te sune si sa se ofere sa-ti cumpere hartie prosop sau scutece.

Mama m-a scutit de bataia de cap de a-mi duce copilul intr-un spatiu aglomerat, plin de microbi, pentru cumparaturi. Iti multumesc, mama!

Se ofera voluntara sa stea cu copiii pentru ca eu si sotul sa putem merge in vacante fara sa ne simtim vinovati.

Nu doar ca se ofera voluntara, dar ii si face placere sa faca asta. Rutina baitei, a cititului si a pusului la somn o incanta si pe ea si pe tata pentru ca nu fac asta toata ziua.

Cand stiu ca micutii sunt cu parintii mei, ma pot bucura si relaxa in timpul unei iesiri in oras. (Aaa, si nu trebuie sa mai platesc o bona). Multumesc, mama!

Face curat in casa cu viteza luminii

Pe bune, chiar nu glumesc. Cat fiul meu adoarme, fug pana la baie 3-4 minute. Este putinul timp pe care apuc sa mi-l dedic intr-o zi intreaga. In astea cateva minute fiecare piesa minuscula de Lego, orice jucarie, cub etc dispar. Totul e ordonat si perfect. Doar ea reuseste magia asta. Multumesc, mama!

Iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine si sotul meu. Iti multumesc pentru cat iti iubesti nepotii. Iti multumesc pentru ca ma ajuti sa invat meseria de mama de la cea mai buna mama din lume. Iti multumesc ca esti mama mea. Nu m-as putea descurca fara tine!

Citeste si:

ELENA ISI TRATEAZA FETITA BOLNAVA DE AUTISM CU AJUTORUL DELFINILOR: “A INCEPUT SA-MI SPUNA MAMA!” | DEMAMICI.RO

UN BATRAN SI-A DONAT TOTI BANII STRANSI UNUI SPITAL PENTRU A SE CUMPARA INCUBATOARE PENTRU BEBELUSI VIDEO | DEMAMICI.RO

POVESTEA BEBELUSILOR BOLNAVI, ABANDONATI IN SECTIA DE TERAPIE INTENSIVA LA MARIE CURIE. O IMBRATISARE SAU O MANGAIERE INSEAMNA TOTUL PENTRU EI. SI TU LE POTI OFERI IUBIRE, AFLA CUM

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână