Interviu emotionant cu mama Andreei Balan: „Toata tara stia, numai eu nu stiam”! Cum a aflat ca artista a facut stop cardio-respirator | Demamici.ro

A trecut aproape o luna de cand Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Artista a trecut si prin doua operatii de inlaturare a hematoamelor, iar acum se afla acasa, impreuna cu familia.

Problemele de sanatate ale artistei nu au constituit o problema majora doar pentru ea, ci au pus la grea incercare si familia. Intr-un interviu, postat pe vlogul Andreei Balan, mama cantaretei a dezvaluit cum a fost momentul in care a aflat ca fiica sa a facut stop cardio-respirator la scurt timp dupa ce a adus pe lume cea de-a doua fetita, pe Clara Maria.

„Eu m-am bucurat de la inceput ca va fi fetita. Bucuria, cand a venit pe lume, a fost imensa, chiar daca atunci cand s-a intamplat ce s-a intamplat, eu fiind la locul de joaca cu Ella…  (…) George a vrut sa ma menajeze si nu mi-a spus.

Gandurile mele au fost pozitive. Eu m-am gandit tot timpul ca este bine si ca va fi bine. Poate asa a vrut Dumnezeu. (…) Am avut ganduri pozitive care s-au indreptat catre tine si catre Clara.

Acum nu mai plangem, am depasit. Cat tu ai fost plecata la spital copilul (Ella) a inflorit, a crescut. Nu a creat probleme. Viata cu ele (n.r. – nepotelele) e foarte frumoasa. Mai sunt si momente de oboseala”, a povestit mama Andreei Balan.

„L-am sunat pe Geroge (n.r. – cand am aflat ce se intampla). El m-a incurajat, desi nici el nu stia tot ce s-a intamplat. Nu mi-a spus ca ai avut inca o operatie in aceeasi seara. Mi-a spus ca doctorii l-au asigurat ca va fi bine.

Am aflat abia dupa ce am culcat-o pe Ella, la 22:30 seara. Toata tara stia, numai eu nu stiam. Eu nu m-am uitat nici pe Facebook, nici la televizor, la nimic. Am stat linistita. Mi-am vazut de treaba.

Stiam ca este totul bine la spital. Cred ca asa a vrut cineva de acolo de sus sa nu aflu. (…) Cand te-am vazut la Terapie cu toata aparatura aia. Nu-ti aminteai anumite lucruri.

M-ai intrebat de cateva ori acelasi lucru si m-am gandit ce se intampla. Si a doua zi ai avut asa momente de amnezii usoare, dar gata, le-am depasit”, a adaugat mama Andreei.

„Mama n-a știut nimic din ce se întâmplă cu mine și la un moment o colegă de-a mea de dans, Miruna, i-a spus după ce a apărut în presă. Și mama a venit a doua zi și eu nu țin minte când m-a vizitat. Și eu am spus la televizor după aceea: „Nu, mama n-a venit”. Dar eu nu țin minte când m-a vizitat”, a completat Andreea Balan.

Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri. Lichidul amniotic i-a intrat in sange facand-o sa intre in soc cardio-respirator.

La cateva zile distanta dupa prima interventie chirurgicala a urmat o a doua, pe data de 15.03. cand Andreei Balan i-au fost eliminate niste hematoame. Artista a trecut si prin a treia operatie de inlaturare a hematoamelor, in urma cu cateva zile.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni