Mămici și tătici celebri

Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Primele fotografii cu mezina familiei | Demamici.ro

Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Primele fotografii cu mezina familiei. Laura Cosoi este o mămică extrem de fericită și de împlinită! Vedeta a adus pe lume, în luna iunie 2022, cea de-a treia fetiță și le-a făcut o surpriză emoționantă urmăritorilor de pe rețelele de socializare: a postat mai multe fotografii în care apare alături de toate fiicele sale.

Proaspăta de trei ori mămică zâmbește drăgăstos, înconjurată de comorile sale cele mai preț. „Noi”, a scris Laura la descrierea fotografiilor. Adela Popescu a fost printre primele persoane care au comentat imaginile Laurei Cosoi: „Vaiii, ce emoționant!”.

Fanii Laurei Cosoi s-au întrecut în urări și mesaje de felicitare, mai ales că într-o altă fotografie apar și lângă tati (n.r. Cosmin Curticăpean), în fața unei biserici.

Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara

„Să vă trăiască puiul cel mic, de fapt toate păpușile”, „Sunteți minunați ! Sa fiți sănătoși”, „Cât sunteți de frumoși! Copiii sunt daruri divine, care v-au încununat dragostea! Binecuvântări cerești! ”, „Să vă trăiască, sunteți minunați”, „Ce frumos! Dumnezeu să vă binecuvânteze”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe pagina de Instagram a Laurei Cosoi.

Laura Cosoi, după ce a născut a treia fetiță: „Ești sufletul nostru, Lara! ”

Actrița a născut joi, 23 iunie, o fetiță perfect sănătoasă. Proaspăta mămică a ținut să împărtășească cu fanii săi emoția aducerii pe lume a Larei, așa cum au decis să o cheme pe mezina familiei. „24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie care de-abia așteaptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, despre provocările și împlinirea de a deveni mamă pentru a treia oară

Cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe cea de-a treia fetiță, Laura Cosoi a vorbit deschis despre emoțiile care o încearcă odată cu noile schimbări din viața lor de familie.

„Nu știu exact când ne-am proiectat, sau dacă ne-am proiectat familia pe care o avem, o familie care este departe de a fi perfectă, dar cu siguranță este o familie unită, cu valori și credință în Dumnezeu.
Am trecut prin multe împreună, eu și Cosmin, în cei zece ani de relație, dar indiferent de situație, amândoi am știut că suntem făcuți să fim împreună, pentru totdeauna, prin familia și copiii pe care îi avem.

Mă încearcă multe emoții în perioada aceasta, va fi o schimbare în viețile noastre, încă un suflețel alături de noi, o nouă etapă, alte încercări, adaptări, nevoi, priorități și în tot acest noian de sentimente, deși nu am mai fost „aici” știm că suntem pe drumul cel bun. Încercăm să ne menajăm, să aplanăm situațiile tensionate, să facem loc în viețile noastre, parcă mai mult ca niciodată, comunicării, empatiei, somnului, răbdării, energiei pentru lucrurile care chiar contează, îmbrățișărilor.

Nu avem planuri, nu am discutat, dar între mine și Cosmin există o energie și o comunicare extrem de profundă, din priviri, atingeri, simțiri. Știm că împreună vom găsi cea mai bună soluție să fim bine, împliniți și fericiți, iar venirea pe lume a mezinei ne va aduce aminte că aceasta este menirea noastră și că prin ele suntem nemuritori!”, a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Vezi si: Laura Cosoi, despre depresia postnatală: „Ești ca un animal care nu lasă pe nimeni să se apropie de pui” | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni