Idei de cadouri pentru mamici la venirea celui de-al doilea copil | Demamici.ro

Idei de cadouri pentru mamici la venirea celui de-al doilea copil. Daca la venirea primului copil al familiei e simplu sa alegi ceva util, situatia se schimba cand vine barza pentru a doua oara.

Hainute, jucarii si lucruri utile pentru bebe… toate acestea exista acum deja in casa. Si putini sunt cei care se gandesc ce are acum nevoie, cu adevarat, o mama care se pregateste sa aduca pe lume un al doilea copil.

Idei de cadouri pentru mamici. Gluma, gluma, dar asta-i adevarul

1. Inca o pereche de maini

Da, ati auzit bine. O mamica aflata la a doua sarcina este extenuata, mai ales ca acum va fi nevoita sa se imparta intre doi copii. Tot ce si-ar putea dori intre alaptatul nou nascutului si curatarea podelei de suc de fructe varsat de copilul cel mare, ar fi exact asta: o noua pereche de maini.

Asa ca nu va feriti sa oferiti ajutor unei mamici cu doi copii, atunci cand puteti. Ajutorul vostru, intr-o zi aglomerata, valoreaza mai mult decat orice cadou.

2. Somn, dulce somn

Continuam lista cu idei de cadouri pentru mamici cu ceva ce indragim cu totii. Abia cand nu mai avem parte de el il apreciem cu adevarat. Somnul si odihna cea de toate zilele. Cand stai treaza toata noaptea, incercand sa-ti linistesti bebelusul, abia mai poti face energiei din timpul zilei a primului nascut.

Daca aveti prietene sau cunostinte care abia au devenit mamici din nou, le puteti oferi cel mai frumos cadou astfel: iesiti in parc cu copiii pentru o ora-doua, suficiente cat mamica sa-si traga sufletul si sa se odihneasca.

Idei de cadouri pentru mamici la venirea celui de-al doilea copil

3. Ajutor in curatenie

Casa se transforma intr-un batalion, cu doi copii in casa si numeroase hainute de spalat, dar si o chiuveta plina de vase sau sticlute de lapte.

Un cadou util, in acest sens, ar fi tot felul de electrocasnice care sa usureze viata mamicii. Sau, de ce nu, o vizita fulger prin care sa ajuti la organizarea lucrurilor prin casa.

4. O imbratisare si o companie buna

Prinsa in haosul noii sale vieti, o mamica cu doi copii a uitat de ea. A uitat de prietenele sale si tot ce insemna vechea ei viata. Daca ai ramas in pana de idei de cadouri pentru mamici, adu-ti aminte ca, uneori, o imbratisare calda si simpla ta prezenta pot face minuni pentru moralul unei mamici.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni