Mămici și tătici celebri

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, o adolescentă radiantă. Și-a schimbat look-ul, iar acum e blondă | Demamici.ro

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, nu mai e de mult copilă! Frumoasa adolescentă se pregătește să-și încheie studiile liceale și să pășească spre viața de tânăr adult. În toată această vâltoare a schimbărilor, Ianca a decis să-și facă și o schimbare de look și să devină din brunetă, blondă.

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, o adolescentă radiantă. Și-a schimbat look-ul, iar acum e blondă

Fiica lui Răzvan Simion și-a deschis vizibil nuanța părului și a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu noul look, de-a dreptul radiant.
Prietenii virtuali au felicitat-o pentru schimbare, printre aceștia numărându-se chiar și Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.

Ianca are o relație apropiată cu tatăl ei, Răzvan Simion

Deși părinții ei au divorțat de mai bine de 7 ani, iată că prezentatorul TV a reușit să păstreze o relație mai mult decât apropiată cu cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor.
Despre prima minune din viața lui, care acum se transformă într-o frumoasă femeie, Răzvan Simion a avut mereu doar vorbe alese.

În ziua în care a împlinit 18 ani, vedeta TV i-a făcut o urare cu adevărat specială, lângă care a alăturat două fotografii împreună cu Ianca: una cu ea bebeluș nou-născut, și alta cu ea, în apropiere de majorat.

„S-au scurs 18 ani între cele două fotografii.

Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel!
La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, i-a transmis la acea vreme.

Ianca Simion: „Tata este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv”

Răzvan Simion pare că a găsit echilibrul în relația cu copiii săi, din postura de părinte. El a devenit atât confidentul fiicei sale, fără să-și neglijeze rolul de tată. Într-un interviu televizat, Ianca a vorbit la superlativ despre tatăl ei, pe care îl consideră cel mai bun prieten al ei.

„Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta.

Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv (…) „E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el… ”, a declarat Ianca.

Vezi și: Cât de frumoasă este fiica lui Răzvan Simion! Ianca a împlinit 18 ani | Demamici.ro

Vezi și: Fotografie rară cu băiatul lui Răzvan Simion. Tudor a împlinit 13 ani și seamănă tot mai mult cu tatăl lui | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

23 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni