Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi” | Demamici.ro

Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi”. În urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol devenea mămică, iar Smiley tătic. „Meserii” noi care au dat peste cap viața cuplului venind la pachet cu multe provocări, dar și cu multă dragoste. Josephine Ana a devenit centrul universului celor doi care nu se dezlipesc de micuța lor nicio clipă.

Odată cu bucuria imensă pe care un bebeluș o aduce în familie, au venit și greutățile, speficice vieții de părinte. Să crești un pui de om nu e ușor, iar Gina și Andrei experimentează din plin provocările vieții în trei.

Teoria din cărțile de parenting începe să devină doar atât, o simplă teorie, în momentul în care ajungi acasă cu bebelușul. Acomodarea lui cu părinții și a părinților cu noul suflețel nu este simplă, însă cu mult calm, răbdare și dragoste lucrurile se așază pe un făgaș normal. Gina Pistol a vorbit despre nopțile nedormite, plânsetele neconsolate, precum și despre alte situații pentru care cărțile de parenting nu au pregătit-o. Prezentatoarea a recunoscut că Smiley îi este un adevărat sprijin și că se descurcă de minune în postura de tătic.

Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi”

După mai multe zile de absență din spațiul virtual, Gina Pistol a povestit într-un scurt video trăirile ei ca mamă.

„Faţa mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate, nenică. Am şi părul spălat, ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. Deci, am specificat că am părul spălat pentru că acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan. Să zic că fac dus şi îmi spăl şi părul. Nuu, nu nene, trebuie să fac programare. Pentru mine cel puţin primele două săptămâni au fost foarte grele.

Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice.

Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte…”, a povestit pe Instagram, Gina Pistol.

„Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a adăugat Gina.

Smiley a făcut și el dezvăluiri despre schimbările care au venit la pachet cu viața de tătic

„E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. – nașterea fetiței) și vreau să trăiesc fiecare clipă, cu de toate. E o treabă la care nu m-am gândit. E o chestie pe care am simțit-o treptat și pe care am simțit-o în legătură cu Gina, tot așa, treptat. Legătura mea cu Gina s-a construit tot așa, cărămidă cu cărămidă, fără așteptări prea mari nici din partea ei, nici din partea mea, dar cumva lucrurile s-au așezat atât de bine și atât de natural încât nu mai văd viața altfel și toate chestiile au venit natural.

A fost dorit, dar nu a fost planificat. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci când mi-a spus treaba asta să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă este să se întâmple, se va întâmpla. Cred că atunci nu m-a crezut și lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta pentru că în primul rând ea este dătătoarea de viață. „Avem momente în care stăm și ne uităm unul la altul, ochi în ochi și, la un moment dat zâmbește. Nu cred că e doar ceva necontrolat. Eu cred că bebelușii simt lucruri, dincolo de faptul că nu văd prea bine.” a povestit Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Mihai Morar în cadrul podcastului „Fain & Simplu”.

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

Vezi si: Smiley, un tătic total devotat. Ce program muzical i-a pus fetiței sale pentru dezvoltarea creierului VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni