Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor, într-un VIDEO emoționant: „Voi face orice pentru copilul meu!” | Demamici.ro

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor, într-un VIDEO emoționant: „Voi face orice pentru copilul meu!” Gina Pistol și Smiley au confirmat că vor deveni părinți. Cei doi au ales să facă dezvăluirea pe conturile personale de Instagram, dar și pe YouTube prin intermediul unui video în care au vorbit deschis despre relația lor și despre minunea pe care o au pe drum.

Gina Pistol și Smiley au o relație de trei ani. Cu toate acestea, cei doi au preferat să fie foarte discreți și nu au vorbit despre povestea lor de dragoste… până în acest moment.

Gina și Smiley au ales să împărtășească lucruri intime din viața lor personală prin intermediul unui video în care au vorbit cu naturalețe despre sentimente, despre dragoste, despre implicare și fericire.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor, într-un VIDEO emoționant: „Voi face orice pentru copilul meu!”

De ce ne-au trebuit trei ani?

Gina Pistol: Ne-au trebuit trei ani pentru că este o poveste normală dintre un el și o ea și nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea despre cine e mai bun pentru el sau mai bun pentru ea. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat.

Gina: Ce-ți plăcea cel mai mult la mine înainte să mă cunoști? Și ce-ți place acum?

Smiley: Privirea. Îmi place că mă faci să râd, că mă distrez cu tine. Îmi place că ești un prieten foarte un bun și că ești foarte empatică. (nr.r – Gina Pistol nu și-a putut reține lacrimile.)

Gina: Îmi place că ești opusul meu, că ești foarte cu picioarele pe pământ. Chiar dacă eu sunt mai cu capul în nori, știi să mă aduci cu picioarele pe pământ. Îmi place că ești foarte organizat.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor

Smiley: Noi doi vom deveni părinți. Eu unul încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei. Încep să realizez că trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb un pic programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei.

Gina: Așa mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum, adică nu contează cu ce preț. Pur și simplu mă bucur. Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu genul asta de mamă, mamă cool. Vreau să fiu în primul rând prietenul copilului meu, îndrumătorul bineînțeles, în viață, dar să-i las libertate. Așa văd eu o mamă cool.

Smiley: Vestea asta minunată pe care am primit-o că vom avea un copil împreună a fost o mare bucurie pentru amândoi și o mare surpiză, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care am aflat că toate lucrurile sunt așa cum trebuie.

După cum știm, primul trimestru e cel mai greu și pot apărea probleme. Noi am păstrat secretul între noi doi. Nu au știut nici prietenii, nici familia. Nu știu cum a reușit să apară în presă. A fost cumva o surpriză neplăcută pentru noi când am văzut că presa scrie despre asta pentru că noi ne doream foarte tare să dăm vestea familiilor noastre, prietenilor noștri, personal. Nu am ținut-o secret, doar că așa e că în primul trimestru trebuie să te asiguri că toate lucrurile merg bine.

Gina: Nu am fost genul ăla de femeie care să știe că la 30 de ani vrea un bărbat, un soț, doi căței, o pisică și trei copii. N-am fost genul ăsta. Îmi plăceau copiii, dar mă gândeam lacă că poate la anul, poate la anul. Știi foarte bine că a fost o surpriză pentru mine că am rămas însărcinată.

Nu-mi venea să cred. Îmi era frică să mă bucur. Am crezut când i-am auzit prima dată inimioara bătând. Acela a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare, în sensul bun. Aceea a fost confirmarea. Îmi era somn. Nu știam cum este să fii însărcinată. Am crezut că e din cauza oboselii, dereglare hormonală. Andrei îmi spunea: „poate ești însărcinată”. Eu nu credeam. Spuneam că n-ar avea cum să fiu pentru că mie doctorii nu mi-au dat șanse și tocmai asta a fost surpriza.

De asta am și ținut secret atâtea luni pentru că vârsta, analizele mele nu mă recomandau să rămân însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină. Ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că n-am făcut ceva bine.

Am ajuns acasă pe la 01:30 dimineață și i-am spus lui Andrei: „Cred că sunt însărcinată!” și ne uitam unul la altul și râdeam. Îmi era frică să mă gândesc. O să numim fetița: „Regina”. Merge foarte bine cu Maria. Spune la ce te gândeai când ți-am spus că o să fie fetiță.

Smiley: Eu n-am avut niciodată în plan să am fată sau băiat. Nu m-am gândit la asta. Gina simțea că e băiat. Am zis că ce-o fi, numai să fie sănătos. Când am aflat că e fetiță m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat. Cumva tații de fete devin foarte sensibili la fete. Adică ți-e foarte greu să îi refuzi ceva. Devii victimă totală.

Cred că relația dintre băiat și tată e un pic mai autoritară așa. Tații de băieți își permit mai multe cu băieții. Tații de fete sunt victime totale. Sper totuși să nu fiu o victimă totală, să pot să fiu și o figură autoritară în viața fetei mele. Abia aștept să se întâmple. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice.

Ca tată sper să fiu cel puțin la fel de bun ca tata. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie, sever atunci când trebuie. Cu siguranță voi face orice pentru copilul nostru. Cred că mă voi juca mult. Nu cred că ne vom crește copilul după niște stereotipuri. Cred că ne vom crește copilul să fie liber, să gândească liber, să simtă, să facă ceea ce-i place și să creadă cu adevărat că poate să facă orice își propune.

Gina: Eu voi fi o mamă foarte bună și înțelegătoare. O să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, dar să fie un om liber. Să nu lase pe nimeni să-i spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. Vreau să fiu prietena ei, 6 luni mai târziu.

Vezi si: Gina Pistol a confirmat sarcina: „Noi acum înseamnă trei” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol, despre motivul pentru care nu a devenit mamă până la 38 de ani: ”Îmi e teamă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână