Mămici și tătici celebri

Genetica e o surpriză. Rapperul Drake, tatăl unui băiețel cu zulufi blonzi și ochi albaștri: „Când l-am văzut prima oară n-am știut ce să zic” | Demamici.ro

Genetica e o surpriză. Rapperul Drake, tatăl unui băiețel cu zulufi blonzi și ochi albaștri. Rapperul de origine canadiană Drake, în vârstă de 35 de ani, care a devenit o senzație la nivel internațional, este și tată.

Artistul este topit după băiețelul lui, în vârstă de 4 ani, pe nume Adonis, iar fanii au remarcat acest lucru grație fotografiilor și filmulețelor cu copilul lui pe care starul le postează pe paginile de social media. Deși în primă fază artistul a fost reticent când a aflat că este tătic, în prezent el are o relație apropiată cu micuțul Adonis și este foarte implicat în viața lui.

Copilul a venit pe lume în urma unei relații pasagere cu franțuzoaica Sophie Brussaux. Băiețelul lor s-a născut la data de 11 octombrie 2017, iar venirea lui pe lume a venit cu controverse pe paginile publicațiilor de scandal.

„Dacă este, într-adevăr, copilul lui Drake, ceea ce el nu crede, va face tot ce este mai bine pentru copil”, a declarat un reprezentant al starului canadian la acea vreme, potrivit The Sun.

Mai exact, cântărețul nu a crezut în primă instanță că el este tatăl copilului. Genetica poate fi uneori surprinzătoare, iar trăsăturile micuțului Adonis l-au făcut pe Drake să-și pună numeroase semne de întrebare.
Copilul s-a născut blond, cu părul cârlionțat și cu ochi albaștri, deși ambii părinți au ochii căprui.

Abia în iunie 2018 Drake a recunoscut public că este tatăl copilului lui Sophie, după ce a făcut două teste de paternitate.

„Dacă vă uitați la fiul meu, o să înțelegeți de ce”, a spus el. „E un băiat uimitor, cu cei mai strălucitori ochi albaștri și când l-am văzut prima oară n-am știu ce să zic. Abia cu o săptămână înaintea lansării albumului am primit confirmarea că este categoric fiul meu”, a mai spus el.

Pentru o mai bună acuratețe, cele două teste de paternitate au fost efectuate la două companii diferite, de unde a reieșit că el este, într-adevăr, tatăl lui Adonis. Deși a început experiența paternității cu stângul, astăzi, Drake este un tată împlinit și mândru să aibă un fiu precum Adonis.


Într-o postare pe Instagram, unde a publicat o fotografie alături de fiul său și mama acestuia, rapperul a mărturisit că este fericit. „A fost minunat pentru mine. A fost minunat să împărtășesc asta întregii lumi”, le-a scris el fanilor săi.


Micuțul s-a dovedit a fi și o sursă de inspirație pentru tatăl său. Drake a făcut o serie de referiri la fiul său în cântecele sale, iar în cel mai nou album al său, „Certified Lover Boy”, care a fost lansat în septembrie 2021, s-a autointitulat „cel mai bun co-părinte al anului”. Tot anul trecut, în luna mai, Drake a urcat pe scenă alături de fiul său, la Billboard Music Awards pentru a accepta premiul „Artistul deceniului”.

Vezi și: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Vezi și: Elon Musk și cântăreața Grimes au devenit din nou părinți. Ce nume neobișnuit au ales pentru fetița lor | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână