Mămici și tătici celebri

David Măruță a împlinit 11 ani. Andra: „Iubirea este infinită! La mulți ani, David!” | Demamici.ro

David Măruță a împlinit 11 ani. Andra: „Iubirea este infinită! La mulți ani, David!”. David Măruță și-a sărbătorit ziua de naștere pe 16 martie. Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a împlinit 11 ani, ocazie cu care toată familia i-a cântat la mulți ani și i-au transmis mesaje care mai de care mai emoționante.

„Primul care mi-a spus „mama” și primul care mi-a arătat că atunci când crezi că iubești la maximum, de fapt mai poți să iubești un pic. Iubirea este infinită! La mulți ani, David!”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Andra Măruță și-a amintit cu multă emoție ziua în care și-a adus băiețelul pe lume în urmă cu 11 ani.

„Gata, am lăsat copiii la școală. Astăzi este o zi emoționantă pentru noi și o zi specială pentru că e ziua lui David. Acum 11 ani eram deja la maternitate, dar l-am născut la 10:33. Este o zi emoționantă pentru mine că văd cât de mult a crescut. E aproape cât mine. Să vă trăiască copiii, să ne trăiască copiii, să fim sănătoși că asta e cel mai important”, a adăugat cântăreața, în mediul online.

David Măruță a împlinit 11 ani. Cătălin Măruță, mesaj emoționant

Și prezentatorul TV a marcat ziua de naștere a fiului său printr-un mesaj postat pe contul de Instagram. „La mulți ani, David! In fiecare zi ne înveți pe noi cât de frumoasă este lumea când ești părinte. Te iubesc!”, a scris el. La scurt timp, urările au început să curgă, iar postarea a adunat zeci de mii de aprecieri.

Nici surioara mai mică nu a lăsat ziua să treacă fără a-i transmite fratelui său un mesaj în stilul caracteristic: „David, e ziua în care te las să câștigi la orice joc. La mulți ani!”, a scris Eva Măruță în mediul online.

Prima reacție a lui Cătălin Măruță după nașterea lui David, în urmă cu 11 ani

În urmă cu 11 ani, ziua de 16 martie a devenit una dintre cele mai fericite pentru Andra și Cătălin Măruță. Primul lor copil a venit pe lume la o maternitate privată din capitală, în jurul orelor 10:30. David a avut la naștere 3,760 kg și 54 cm.

„Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea”, declara Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani. „Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că poți simți o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul și l-am luat în brațe am simțit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris”, a adăugat emoționat prezentatorul TV.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele pe 10 august 2008, moment în care a avut loc cununia civilă. După două săptămâni a avut loc și cununia religioasă. Cei doi s-au cunoscut în 2005, când Cătălin Măruță prezenta o emisiune la TVR, iar Andra avea doar 19 ani. Artista a mărturisit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin nu din partea ei.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra într-un interviu, în urmă cu câțiva ani.

Vezi și: Ce mare a crescut David! În urmă cu zece ani, Andra și Cătălin Măruță deveneau pentru prima dată părinți | Demamici.ro

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță, lecție de educație financiară în familie după ce copiii au început să câștige primii lor bani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

18 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

7 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână