Mămici și tătici celebri

Așa mamă, așa fiică elegantă! Fotografii rare cu fiica Corinei Dănilă. Rianna a împlinit 20 de ani | Demamici.ro

Fotografii rare cu fiica Corinei Dănilă. Corina Dănilă a cunoscut sentimentul maternității în urmă cu două decenii, atunci când venea pe lume Rianna, unicul ei copil, rodul iubirii din relația cu fostul partener, pilotul de raliuri Norris Măgeanu.

După separarea de tatăl fetei, Rianna a rămas în custodia mamei, legătura dintre ele fiind foarte puternică.
De-a lungul timpului, Corina Dănilă, actriță și prezentatoare TV, a evitat să-și expună fiica în lumina reflectoarelor, astfel încât, foarte puține au fost ocaziile în care vedeta TV apărea alături de fiica ei, în public.

Fotografii rare cu fiica Corinei Dănilă. Rianna a împlinit 20 de ani

De cele mai multe ori, la ziua de naștere a fiicei sale, internauții aveau ocazia să vadă cât de mult s-a transformat micuța Rianna, prin prisma urărilor publice făcute de Corina Dănilă pe paginile ei de pe rețelele sociale.

Rianna a împlinit vârsta de 20 de ani în luna decembrie

La finalul anului trecut, fiica celebrei Corina Dănilă a împlinit vârsta de 20 de ani.

Mama și fiica au fost recent protagonistele unei ședințe foto, imagini din care reiese cât de apropiate sunt cele două.
Deși nu a moștenit foarte mult din trăsăturile fizice ale mamei sale, Rianna este cu siguranță o prezență plină de eleganță și rafinament, precum mama ei.

„Tu m-ai făcut și continui să mă faci o persoană mai bună în fiecare zi. Mă inspiri să fiu cea mai bună, pentru că te văd pe tine cum te străduiești să fii cea mai bună.

Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită în mine, pentru că văd un om extraordinar evoluând prin propria dorință de a fi o persoană mai bună. Te provoci în mod constant în moduri la care eu nu am visat niciodată la vârsta ta. Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta! Visează și bucură-te de călătorie!!!’, i-a transmis Corina Dănilă, fiicei sale, în ziua în care a împlinit 20 de ani.

Fotografii rare cu fiica Corinei Dănilă. Rianna: „Pentru mine, mama este doar mama, nu o persoană publică”

Mai presus de toate, Corina Dănilă și-a dorit să-i ofere fiicei sale o copilărie cât se poate de normală.

Rianna este pasionată de fotografie și de limbi străine, dar și de partea de comunicare.
Într-un interviu rar acordat unei publicații, Rianna a vorbit despre legătura specială pe care o are cu mama ei.

„O pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun.

Am multe amintiri frumoase cu mama mea, nu pot să aleg una în mod special; multe au legătură cu felul în care mă susține și e alături de mine. Cele mai recente amintiri le-am adunat din ultima vacanță de vară, în care am fost doar noi două, pe plajele din Grecia.

Pentru mine, mama mea este doar mama, nu o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o școală de stat și întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obișnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expuna în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe rețelele de socializare, dar am grijă la ce postez”, a spus Rianna, potrivit unica.ro.

Vezi și: Corina Dănilă se mândrește cu fiica ei, deja majoră. Rianna a împlinit 19 ani | Demamici.ro

Vezi și: Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA. Andreea Marin: „Am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta” | Demamici.ro

Vezi și: Pepe, Crăciun în familie cu cei trei copii. Pepe Junior a împlinit deja 6 luni: „Doar Dumnezeu știe cât vă iubesc” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile