Mămici și tătici celebri

Flick „Domnul Rimă” și soția sa vor deveni părinți pentru prima oară. Felul emoționant în care au ales să dea marea veste | Demamici.ro

Flick „Domnul Rimă” și soția sa vor deveni părinți pentru prima oară. Bucurie mare pentru Flick și soția sa, Denisa: cei doi vor fi părinți pentru prima dată! Sebastian Andrei Filcea, cunoscut drept Flick „Domnul Rimă”, și soția lui, Denisa Filcea, au făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde au postat un clip emoționant, filmat chiar în mijlocul deșertului. 

„Undeva, în deșerturi, departe E doar fericirea și noi. Mai frumos de atât nu se poate: În curând nu mai suntem doar doi❤️”, este mesajul pe care cei doi l-au postat, alături de un clip plin de emoție.

Denisa Filcea nu și-a dorit să dea marea veste încă din primele luni de sarcină și a așteptat să simtă când este momentul să facă acest anunț fericit. Pe canalul său de YouTube, soția lui Flick a făcut primele declarații despre sarcină.

Flick „Domnul Rimă” și soția sa vor deveni părinți pentru prima oară

„Urmează să devenim părinți. Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns adevărul că sunt însărcinată, dar pur și simplu nu am simțit nevoia să împărtășesc cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Până astăzi nu a știut nimeni. A deveni părinți este un pas foarte important pentru mine și soțul meu. Suntem foarte conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi. Nu ne face pe noi speciali în fața nimănui. Sute de copii se nasc în fiecare minut.

Nu sunt de acord cu persoanele care spun că devii cu adevărat femeie doar după ce devii mamă. Din contră, mi se pare extrem de limitat să afirmi așa ceva. Eu respect, susțin și empatizez cu fiecare femeie în parte, indiferent de vârstă, care până în momentul de față sau multe nu vor avea niciodată copii.
Sunt foarte recunoscătoare pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare din cuplul nostru. Noi facem lucrurile doar pentru noi”, a spus Denisa.

Flick „Domnul Rimă” și soția sa vor deveni părinți pentru prima oară. Cine este Denisa Filcea

Denisa Hodişan este originară din Oradea. Frumoasa soție a lui Flick a participat la numeroase concursuri de frumuseţe, printre care Miss Planet 2019 şi Miss Balkan 2017-2018.

Denisa este și o femeie cu o carieră profesională împlinită. Aceasta conduce la vârsta de 25 de ani propria afacere, o școală de dezvoltare personală pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani.

Flick și Denisa au făcut nunta în mare secret, în Grecia, în urmă cu doi ani, într-un cadru de poveste din Creta.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată fiica lui Nicole Cherry la patru luni! Imagini inedite cu micuța Anastasia | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

14 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni