Mămici și tătici celebri

Fiul Ozanei Barabancea a împlinit 22 de ani și își revine după un grav accident. Mesajul mamei sale: „Să-mi faci bătrânețile frumoase!” | Demamici.ro

Fiul Ozanei Barabancea a împlinit 22 de ani și își revine după un grav accident. Mesajul mamei sale: „Să-mi faci bătrânețile frumoase!” Andrew, fiul Ozanei Barabancea, a împlinit 22 de ani.
Aniversarea de anul acesta vine cu și multă recunoștință pentru întreaga familie a sopranei, după ce fiul ei a reușit să scape cu viață dintr-un grav accident.

Ozana Barabancea este mândră mamă a doi copii, Andrew și Gloria, pe care îi crește singură, după despărțirea de tatăl lor. Solista l-a născut pe Andrew în Anglia, acolo unde a locuit vreme de mai mulți ani, iar ulterior, băiatul și-a urmat acolo și studiile.

Anii au trecut, iar Andrew se pare că a moștenit de la mama lui atât pasiunea pentru muzică, cât și multe trăsături fizice.
Cei doi au o relație foarte apropiată, iar anul acesta, Ozana Barabancea i-a transmis o altfel de urare de „la mulți ani” de ziua lui:

„La mulți ani, fiul meu iubit! Dumnezeu să te binecuvânteze! Te iubim, te prețuim! Să-mi faci bătrânețile frumoase!”, a fost mesajul transmis de Ozana Barabancea către fiul ei.

Fiul Ozanei Barabancea a împlinit 22 de ani. Andrew, implicat într-un accident de motocicletă: „Era ars, bandajat 70% din corp”

Andrew și-a speriat toți apropiații, în urma unui accident de motocicletă care l-a adus în prag de stare critică. Din fericire, tânărul a scăpat cu viață, însă a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic.

Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine. (…)

Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea.

El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic.

Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă.”, povestea cu durere Ozana în urmă cu jumătate de an.

Andrew a rămas cu traume după accident

Fiul solistei se află în continuare în perioada de recuperare după teribilul accident, Iar dacă durerea rănilor fizice s-a ameliorat între timp, Andrew a rămas și cu multe traume și este marcat în continuare de amintirea accidentului, dar și de cicatricile de pe corpul lui.

El are filmul în cap, momentul ăla, a rămas cu traume, este încă proaspăt.

A fost îngrozitor, ăsta a fost șocul lui, când s-a văzut în oglindă s-a speriat. Cred că trebuie să am răbdare cu el, sper să nu rămână cu cicatrici, am dat o avere pe toate cremele din lume și încă mai aștept să vină.

Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică.”, a mai spus ea, potrivit libertatepentrufemei.ro.

Vezi și: Ozana Barabancea are doi copii majori, frumoși și talentați. Andrew și Gloria au moștenit talentul artistic al mamei lor | Demamici.ro

Vezi și: Aurelian Temișan, mândru tată de fată! Micuța Dora are 11 ani și a moștenit carisma părinților ei | Demamici.ro

Vezi și: Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni