Mămici și tătici celebri

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Filip a fost sărbătorit în familie, cu tort și artificii | Demamici.ro

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. În vârstă de 52 de ani, Mădălin Ionescu are trei copii. Este vorba despre Ștefania și Filip, copiii lui din primul mariaj, și Petra, mezina familiei, din relația cu Cristina Șișcanu. Nu fetele au atras atenția de data aceasta, ci băiatul prezentatorului de televiziune.

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani

Filip a împlinit 19 ani și cu această ocazie Cristina Șișcanu, mama care îl crește de la șase ani, a postat un video emoționant pe rețelele de socializare.

„Astăzi Filip a făcut 19 ani. I-am cântat „La mulți ani!” cu tort și artificii 🥰”, a scris Cristina Șișcanu la postare.

Ce mesaj a scris Cristina Șișcanu, atunci când Filip a împlinit 18 ani

Mesajul l-a scris plângând, căci nu poate uita de gravele probleme de sănătate pe care le are băiatul. Nu vorbește, nu se poate descurca singur, e dependent de altă persoană.

„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge. Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus , pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă. Aveai 6 ani. Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri.

Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate.”, a transmis Cristina Șișcanu în urmă cu un an.

Din ce cauză are probleme de sănătate Filip

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au vorbit pentru okmagazine.ro despre Filip şi problemele lui de sănătate. Se știe că Filip a luat virusul varicelei la două luni.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi. În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi.

Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat. Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a declarat Mădălin Ionescu.

Vezi și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani. Mesajul emoționant al Cristinei Șișcanu: „Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni