Știri interne

Filmul complet al tragediei din Buftea. Băiețel de 4 ani, pe trotinetă, spulberat de o mașină sub privirile mamei. În vehicul se afla și fratele băiatului | Demamici.ro

Filmul complet al tragediei din Buftea. Băiețel de 4 ani, pe trotinetă, spulberat de o mașină sub privirile mamei. În vehicul se afla și fratele băiatului. Un accident cumplit s-a petrecut la sfârșitul acestei săptămâni în localitatea Buftea, care a dus la moartea prematură a unui băiețel de 4 ani.

Ianis ieșise pe strada din fața casei să se dea cu trotineta, după ce insistase mult la mama lui să-l lase și pe el să se „joace cu copiii”.
Jocul copilului avea să se transforme în scurt timp într-o tragedie imensă pentru familie.

„El nu prea ieșea la poartă. Chiar ieri s-a cerut la poartă la copii. I-a zis maică-sii că vrea și el la copii”, a declarat jurnaliștilor unchiul băiatului.

O mașină care circula cu viteză nu a mai putut frâna la timp și l-a spulberat pe copil, chiar sub privirile îngrozite ale mamei.

Cu doar câteva secunde înainte de accident, mama lui Ianis strigase la el să aibă grijă, căci se apropie o mașină, potrivit observatornews.ro.
În vehiculul care circula cu viteză se afla și fratele mai mare al victimei, iar la volan unul dintre prietenii săi. Băieții voiau să meargă la fotbal, iar tânărul șofer care circula cu viteză mare nu a mai putut frâna la timp.

„Eram atent în altă parte când am auzit impactul. A țipat maică-sa, Ianis, Ianis. și ne-am dat toți jos. Nu ne-am dat seama deloc, nu am știut cine e, nu am știut pe cine am lovit. 5-6 puști în mașină, glume, râs, nu au mai fost atenți la ce e în față”, a mai declarat un văr de-al băiețelului, care s-a aflat și el în autoturism.

Ianis a murit la spital după ce medicii l-au resuscitat minute în șir la locul accidentului

Băiețelul de 4 ani suferise grave leziuni, iar medicii care s-au deplasat la fața locului s-au chinuit minute bune pentru a-l resuscita.
După recăpătarea pulsului, Ianis a fost transportat urgent la spital, însă a murit sub ochii medicilor.

Mătușă: Ne-au omorât copilul! Ne-a distrus familia. Nu există așa ceva!”

O cameră de supraveghere din apropierea casei lor a surprins momentul în care băiețelul nu a avut nicio șansă de scăpare după impactul puternic suferit.
Șoferul autoturismului a fugit de la fața locului și s-a oprit direct la secția de poliție, de teama furiei familiei încercate de tragedie.

Tânărul a povestit agenților tot ce s-a întâmplat, apoi a fost testat cu aparatul tilotest, unde rezultatul a ieșit negativ. El a mai fost reținut pentru 24 de ore și cel mai probabil procurorii vor dispune arestarea preventivă pentru 30 de zile.

VIDEO-ul conține imagini care vă pot afecta emoțional. Îl puteți urmări AICI!

Vezi și: „Bebelusul meu a murit asfixiat in scaunul auto. Va rog, nu faceti si voi greseala mea!” | Demamici.ro

Vezi și: Un bebeluș de 6 luni din Mureș a murit într-un accident. Mașina s-a răsturnat, copilul nu era securizat în scaun auto | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni