Mămici și tătici celebri

Fiica Roxanei Ciuhulescu a împlinit 15 ani. Ana Cleopatra s-a transformat într-o adevărată domnișoară | Demamici.ro

Fiica Roxanei Ciuhulescu a împlinit 15 ani. Roxana Ciuhulescu este o mămică mândră! Fiica sa, Ana Cleopatra, s-a transformat într-o adevărată domnișoară, micuța de altădată împlinind azi 15 ani.

Cu prilejul acestei zile importante pentru fiica sa, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant, pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Alături de cuvintele emoționante, „rupte” din inimă, Roxana Ciuhulescu a postat și un videoclip care ilustrează momente prețioase alături de Ana Cleopatra, în 15 ani.

Fiica Roxanei Ciuhulescu a împlinit 15 ani

„Când au trecut 15 ani? Pe 14 februarie 2008, la ora 14:02, venea pe lume Ana Cleopatra. Eram atât de emoționată și abia așteptam s-o văd, s-o țin în brațe și s-o legăn. Și culmea este că deși are 15 ani, încă mai vrea s-o țin în brațe. De legănat, nu mă mai țin șalele, dar cu la fel de multă iubire o ocrotesc. La mulți ani, păpușa mea mare! Să te păzească Măicuța de toate relele și să rămâi la fel de bună și iubitoare!”, a scris Roxana Ciuhulescu pe rețelele sociale.

Roxana Ciuhulescu și-ar mai dori un copil

Roxana Ciuhulescu a născut al doilea copil, la 39 de ani, chiar de ziua soţului ei, la zece ani de când a adus-o pe lume pe fiica ei și a fostului soț, Mihai Ivănescu. În urmă cu câteva luni, Roxana mărturisea că și-ar mai dori un copil.

„Tare ne-am mai dori un copilaș! Însă eu personal, mă tem să fac acest pas. Viața parcă devine tot mai grea și complicată, mă sperie și preocupă situația cu războiul din Ucraina. Dar cum ziceam și mai devreme, când copiii sunt mici, și părinții sunt încă tineri.

Îmi aduc aminte cu mare drag perioada când am alăptat și cred că nu este sentiment mai frumos că acela. Mi-aș dori să retrăiesc acele clipe, da”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru fanatik.ro.

Vezi și: Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi, despre ziua când și-a văzut prima dată fetița născută prematur: „Avea niște degetuțe transparente. Mi-era frică să mă uit” | Demamici.ro

Vezi și: Vezi si: Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

18 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni