Mămici și tătici celebri

Fiica Mădălinei Ghenea a împlinit 7 ani. Charlotte a avut o petrecere de vis | Demamici.ro

Fiica Mădălinei Ghenea a împlinit 7 ani. Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea, a împlinit recent 7 ani, prilej cu care celebra sa mamă i-a organizat o petrecere fabuloasă. 

Ba mai mult decât atât, fiica vedetei și a afaceristului Matei Stratan a avut parte de patru zile de distracție, nu numai de o singură zi!  Petrecerea copilei a fost una de vis, pe care celebra sa mămică a organizat-o până la cel mai mic detaliu: un tort spectaculos, un decor în mov, bleu și roz, zeci de baloane, jocuri și joacă cu mulți copii.

Deși publică foarte rar fotografii cu fiica sa pe rețelele de socializate, Mădălina Ghenea a făcut o excepție de această dată și a postat pe Instagram câteva poze de la petrecerea micuței.

Fiica Mădălinei Ghenea a împlinit 7 ani. Alături de Charlotte au fost mama ei, dar și bunica. Tatăl ei nu a fost prezent, însă era de așteptat acest lucru deoarece Matei Stratan spunea cu câteva luni în urmă că e gata să apeleze la justiție să-și aducă fiica în țară. Mădălina nu și-a dat încă acordul pentru ca Charlotte să plece din Italia și să ajungă în vizită și la familia din România.

Mădălina Ghenea, o mămică împlinită

Pentru Mădălina Ghenea, maternitatea a fost o experiență transformatoare, care a schimbat în totalitate conceptul de iubire din viața ei.

„De când ți-am auzit primul țipăt și ți-am văzut ochii minunați, inima mi-a fost furată. Și a fost cel mai frumos hoț pe care l-am văzut vreodată”, declara Mădălina Ghenea despre fiica ei, Charlotte.

Numele de Charlotte a fost ales de tatăl fetiței, fiind inspirat de nepoata regelui Charles al Marii Britanii. „Matei a ales numele fetiţei şi este cea mai bună alegere. De fiecare dată când plec am un sentiment de vinovăţie pe care nu l-am mai avut până acum. Nu ştiu ce m-aş face fără mama, ea mă ajută mult”, declara Mădălina Ghenea, în trecut, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Fotografii rare cu Mădălina Ghenea și fetița ei, Charlotte | Demamici.ro

Vezi și: Mirela Vaida, mesaj cu emoție de ziua lui Tudor, mezinul familiei: „În urmă cu 5 ani, într-o zi de 10 aprilie, venea pe lume un băiețel de nota 10!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni