Mămici și tătici celebri

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Cât de frumoasă este Jasmina | Demamici.ro

Fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, a împlinit, recent minunata vârstă de 17 ani! Deși până mai ieri era o copilă, fetița de altădată s-a transformat într-o adevărată domnișoară, de o frumusețe aparte.

Celebrul tată al Jasminei a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, mai ales că, din câte se știe, tații își adoră fiicele!

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani

La mulți ani, Jasmina, și îți mulțumim pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Nu știu când au trecut 17 ani, dar voiam să îți spun că ești un copil minunat, cu un suflet bun și cald, ești deșteaptă și plină de viață și din fericire ai și mult umor. Pentru noi ești copilul perfect. La mulți ani și îți doresc să ajungi o bătrânică fericită! Tată de fată… ”, a scris Virgil Ianțu, alături de o imagine cu fiica și partenera sa de viață.

Jasmina s-a transformat într-o tânăra extrem de atrăgătoare

Tânăra de 17 ani este activă pe rețelele de socializare, acolo unde și-a fermecat urmăritorii cu frumusețea ei, dar și cu fotografiile ce duc spre perfecțiune.

Jasmina pare că a moșenit tot ce este mai bun de la părinții săi, aceasta având trăsături delicate și niște ochi absolut superbi. Mai mult decât atât, adolescenta pare că știe să pozeze din toate unghiurile exact cum trebuie, ca un model profesionist. La cei 17 ani, adolescenta este de o frumusețe răpitoare și impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase.

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru, mama Jasminei, nu sunt căsătoriți

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana Alexandru, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani, din relația lor rezultând și Jasmina. Cei doi parteneri nu sunt însă căsătoriți, deși prezentatorul a dezvăluit recent, în cadrul unui podcast, că și-a cerut partenera de soție. Potrivit spuselor sale, cei doi nu au apucat până acum să facă nuntă, însă cei doi se înţeleg perfect şi se iubesc enorm, mărturie stând şi fotografiile de familie în care fericirea se citeşte pe chipul lor.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Zora, fiica lui Alice Cavaleru și a lui Vladimir Drăghia, a împlinit 5 ani. Cu cine seamănă mai mult? | Demamici.ro

Vezi și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Elena Boncea, o tânără cu trăsături deosebite: „Tu ești lumina, fericirea mea” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

16 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni