Mămici și tătici celebri

Fiica adolescentă a lui Jennifer Lopez a renunțat la identitatea de femeie. Artista vorbește despre ea la genul neutru | Demamici.ro

Fiica adolescentă a lui Jennifer Lopez a renunțat la identitatea de femeie. Jennifer Lopez (52) este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din industria muzicală și s-a menținut mereu în topurile feminine de frumusețe.

Mamă de gemeni, fată și băiat, cântăreața cu origini latino se confruntă acum cu o situație din ce în ce mai des întâlnită în familiile celebrităților de peste ocean. Emme, fiica ei ajunsă la vârsta adolescenței, nu pare să își dorească să calce pe urmele mamei sale. Mai mult, orice fel de asociere cu sexul feminin a devenit deranjantă pentru ea.

Astfel, tânăra a refuzat să mai îmbrace orice fel de haine feminine și chiar a renunțat să se mai asocieze cu sexul feminin.

Presa internațională vorbește despre criza de identitate de gen a Emmei Muñiz, în vârstă de 14 ani, ca fiind o etapă pasageră în dezvoltarea ei de adolescent sau o problemă de identitate cu adevărat reală.
Un alt exemplu cunoscut în acest caz a fost fiica cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, care încă de la o vârstă fragedă prefera să poarte haine masculine.

Shiloh, care acum s-a transformat într-o adolescentă superbă și a început să aibă apariții publice chiar și în rochii elegante, de gală, nu se identifica în copilărie nici măcar cu numele, așa că își ruga părinții să o strige John.

Dacă în cazul frumoasei Shiloh, criza de identitate a fost una trecătoare, pentru fiica artistei J-Lo doar timpul va putea da un verdict final.

Tânăra a fost surprinsă pe stradă, alături de mama ei, îmbrăcată în haine largi, departe de a fi feminine, iar artista a susținut-o de fiecare dată. Mai mult, într-o declarație recentă Jennifer Lopez a vorbit despre fiica ei la genul neutru și în loc de „ea” a făcut referire la „ei”.

„Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare, ca acesta, și le-am zis lor (Emme) să cânte cu mine tot timpul, dar ei (Emme) nu au vrut. Deci aceasta este o ocazie foarte specială”, a glumit ea. „M-a costat ceva să cânte cu mine. Dar merită fiecare bănuț, pentru că Emme este persoana mea preferată să cânt în duet”, a spus diva latino, înainte de a-i striga numele lui Emme pe scenă.

Al treilea sex, „genul neutru”, un fenomen tot mai frecvent la adolescenți

Ultimii ani au adus un vizor o nouă criză de identitate sexuală, după fenomenul LGBT. Este vorba de așa numitul „al treilea sex” sau genul neutru. Spre deosebire de persoanele transexuale, care aspiră spre schimbarea de sex, o persoană cu genul neutru nu se identifică cu niciunul dintre cele două sexe.

Deși experiența poate fi bulversantă pentru orice părinte, vedetele de la Hollywood s-au străduit să accepte schimbările prin care trec copiii lor. Fiica lui Cher, Chastity, a devenit bărbat și se numește acum Chaz Bono, iar băiatul mogulului Elon Musk, Xavier Alexander, a cerut să fie recunoscut ca persoană de sex feminin, pe nume Justine Wilson.

Prima persoană din lume recunoscută cu sex neutru este Norrie May-Welby. S-a născut bărbat, apoi și-a făcut operație de schimbare de sex pentru a deveni femeie, însă nu a reușit să se acomodeze nici cu noua identitate.

În prezent, trăiește în Australia, care a introdus un nou nomenclator privind recunoaşterea sexelor în documentele oficiale, oferind posibilitatea de a alege între bărbat, femeie sau transsexual, potrivit adevarul.ro Alte state precum Franța, Suedia sau Germania au început să recunoască genul neutru și să introducă termeni speciali prin care se face referire la astfel de persoane.

Vezi și: Toata sarcina li s-a spus ca vor avea o fetita, dar la nastere au descoperit ca bebelusul era intersex | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni