Mămici și tătici celebri

Fetița Ruxandrei Luca a împlinit 3 ani: „La mulți ani ca în povești, păpușica mea roz!” | Demamici.ro

Fetița Ruxandrei Luca a împlinit 3 ani: „La mulți ani ca în povești, păpușica mea roz!” Ava, fetița Ruxandrei Luca, își sărbătorește ziua de naștere pe 22 mai. Anul acesta a împlinit 3 anișori, ocazie cu care jurnalista a postat pe contul său de Instagram o urare video. Îmbrăcate în roz, în ținute lejere și asortate, mămica și fiica se joacă și se îmbrățișează, în scene cu adevărat emoționante.

„La mulți ani ca în povești, fetița mea bună, păpușica mea vie. Împlinești 3 anișori astăzi. Să îți fie viața roz! Mama te iubește… atât cât va fi pe Pământul ăsta și după.” Sunt cuvintele pline de însemnătate care însoțesc imaginile.

„La mulți ani ca în povești, fetița mea bună, păpușica mea roz! 3 anișori astăzi. 💗Mă rog a ști să mă bucur în continuare de fiecare secundă cu tine, pentru că toate sunt prețioase și daruri de sus.”, a completat Ruxandra Luca urarea prin descrierea postării de pe contul său de Instagram.

Fetița Ruxandrei Luca a împlinit 3 ani: „La mulți ani ca în povești, păpușica mea roz!”

Micuța Ava a venit pe lume cu o zi după sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena, iar unul dintre prenumele sale este Elena. „Eram sigură că o nasc de Constatin și Elena, dar păpușica a preferat să mai stea o zi în burtică. Oricum eram hotărâtă că o va chema Elena, ca pe mine și ca pe mama.”

Ruxandra Luca, primele declarații după nașterea Avei

„După cum era de așteptat, Frățioara n-a stat în burtică până la facultate. Dar nici de Constantin și Elena n-a vrut să ne cunoască. Abia pe 22 mai a venit și e fetiță, chiar e fetiță, i-am numărat și i-am iubit toate degetele, mă tot uit la trupușorul ei pufos și-mi zic: „Doamne, chiar e a mea minunea asta, eu am făcut-o?”

Tot nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3. Viața noastră prinde cel mai frumos contur. E incredibil cum ți se pot spulbera temerile într-o fracțiune de secundă, și cât de firesc devine totul în momentul în care îți strângi puiul la piept”, a scris Ruxandra Luca, în urmă cu 3 ani, într-o postare pe blogul ei.

Vezi și: Ruxandra Luca a născut o fetiță: „Nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3!” | Demamici.ro

Vezi și: Ruxandra Luca, mamă de preadolescent: „Vai de mine! Rămâne mama mică și tu crești ca din apă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni