Fetita nou-nascuta, ingropata de vie timp de 8 ore dupa ce familia a crezut ca a murit. Cum a fost salvata VIDEO | Demamici.ro

O fetita nou-nascuta a fost ingropata dupa ce familia a crezut ca a murit. Copila traia, de fapt, iar scancetele pe care le scotea din pamant au fost auzite. In video-ul socant care a facut inconjurul lumii se observa cum doi politisti sapa si dau la o parte pamantul care acoperea corpul micutei.

Oamenii legii se asteptau sa gaseasca un corp inert de bebelus, insa spre surprinderea tuturor, fetita traia. Cu mainile goale au sapat politistii pentru a reusi sa scoata capul nou-nascutului din groapa de 50 de cm in care fusese bagat.

Fetita avea cordonul ombilical inca atasat si cand a fost scoasa la aer se chinuia sa respire. Micutei i s-a acordat primul ajutor. Paramedicii i-au deblocat caile respiratorii si i-au administrat oxigen in ambulanta, in drum spre cea mai apropiata unitate medicala.

Doctorii au internat-o la terapie intensiva si i-au facut fel de fel de teste si ecografii. In ciuda startului dramatic pe care l-a avut in viata, micuta face progrese, iar starea sa de sanatate se imbunatateste de la o ora la alta.

Politistii au ajuns la fata locului dupa ce au primit un apel anonim prin care au fost anuntati ca moarte unui bebelus nu a fost raportata. Ofiterii s-au deplasat la casa familiei din Canarana, vestul Braziliei, pentru a investiga.

Mama fetitei, o adolescenta de 15 ani, a nascut in baie

Acolo au gasit-o pe mama fetitei, o adolescenta de 15 ani, care le-a povestit autoritatilor ca era singura in baie in momentul in care au inceput contractiile si ca a nascut acolo. Bebelusul s-ar fi lovit cu capul de podeaua din baie in momentul in care a venit pe lume.

Bunica adolescentei, in varsta de 57 de ani, a crezut ca nou-nascutul a murit din cauza loviturii asa ca a invelit-o intr-o bucata de material si a ingropat-o in curte. Femeia a spus ca fetita nu plangea si nu dadea niciun semn de viata, acesta fiind motivul pentru care a decis sa o ingroape dupa un obicei indian.

Familia a recunoscut ca nu a declarat moartea copilului. Bunica le-a aratat politistilor unde se afla mormantul improvizat al micutei.

„Copilul a fost ingropat in jurul orelor 14:00, iar noi am fost chemati sa investigam incidentul tarziu in noapte. Ne faceam griji pentru ca trecuse foarte mult timp.

Cand am ajuns am fost foarte surprinsi sa gasim copilul in viata. Am fost socati pentru ca acel copil a supravietuit ingropat in pamant timp de 8 ore. E un fel de miracol. Sapam in pamant cand am auzit un scancet si atunci ne-am dat seama ca micuta e in viata. A fost un moment unic”, a declarat João Paulo Bezerra do Nascimento, ofiter de politie.

Mama adolescenta a fost anchetata de politie si internata ca urmare a unor complicatii aparute dupa nasterea neasistata. Bunica fetei de 15 ani a fost arestata sub acuzatia de tentativa de omor si urmeaza sa aiba prima infatisare.

Fetita nou-nascuta a suferit doua traumatisme craniene, insa acestea sunt monitorizate atent de medicii pediatri de la spitalul Agua Boa Regional.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni