Cristina Siscanu si-a alaptat fetita in public. Parerea lui Madalin Ionescu: „Acceptați marea dezbracare naționala de pe litoral si de aiurea, dar condamnați o mama care-si hrănește copilul in public?” | Demamici.ro

Cristina Siscanu a militat intotdeauna pentru alaptare si a sustinut in egala masura si hranirea naturala a copiilor, in public. Madalin Ionescu impartaseste opinia sotiei si nu s-a sfiit sa vorbeasca despre acest lucru, public, pe contul sau de socializare.

In urma cu doi ani, prezentatorul TV a facut o postare in care si-a exprimat parerea despre alaptatul in public. Imaginea cu Cristina Siscanu alaptand, dar si textul generos pro alaptare, au primit zeci de mii de aprecieri si nenumarate mesaje de sustinere.

„Da ! Soția mea a alăptat in public! Ok … erau una, doua persoane in apropiere ( pe o raza de 10-15 m)! Ce faci daca ai născut si alăptezi? Nu mai ieși din casa? Nu mai ai dreptul sa trăiești?

Daca ai ieșit la o piscina publica sau intr-un parc si bebelușul cere sa fie alăptat, il lasi sa se chinuie? Sa plângă vreo 20 de minute pana apuci sa ajungi la mașina? Ce femei sunt acelea care nu inteleg ce trauma poate reprezenta pentru un sugar privarea de alăptat in momentul X? Ati luat-o razna de tot?

Acceptați marea dezbracare naționala de pe litoral si de aiurea , dar condamnați o mama care-si hrănește copilul in public? Atât de tare v-ati îmbolnăvit? In ce lume trăiți? Ce vi s-a întâmplat pana acum? Ce infern purtați in voi?

P.S. Sunt atâtea femei care au trecut prin episoade urate pentru ca si-au „permis” sa alăpteze in public, încât Cristina a decis sa inițieze o campanie pentru normalitate! Alăptarea in public nu trebuie sa fie o sfidare a unor norme sociale, dar nici nu trebuie sa fie condamnata! Nu suntem in Evul Mediu!”, a scris Madalin Ionescu pe contul sau de Facebook in urma cu aproape 2 ani.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au devenit parinti in aprilie 2017. Micuta care a primit nota 10 la nastere a avut 56 cm si 3780 de grame si a venit pe lume prin cezariana.

Prezentatorul TV si Cristina Siscanu sunt casatoriti din 2011, iar Petra este primul lor copil. Madalin Ionescu mai are doi copii dintr-o casatorie anterioara.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni