Fetita nou-nascuta, abandonata intr-o punga de plastic in padure, il prinde de deget pe salvator! Imagini cu un puternic impact emotional VIDEO| Demamici.ro

Un video cu un puternic impact emotional a fost facut public pe pagina de Facebook a Politiei din districtul Forsyth, Georgia, Statele Unite ale Americii. In imagini se vede cum un ofiter de politie a desfacut o punga de plastic in care se afla un nou-nascut.

De indata ce barbatul a taiat punga, fetita a inceput sa planga. „Uita-te la tine, micuto!” a exclamat politistul cand a dat cu ochii de bebelusa care era acoperita de sange de la nastere si avea inca cordonul ombilical atasat.

Un telefon primit la 22:08 a alertat autoritatile din districtul Forsyth. O persoana a carei identitate nu a fost dezvaluita a anuntat ca din padure se auzea un planset de copil. Cand politistii au ajuns la fata locului, in zona Daves Creek, din Georgia, au descoperit nou-nascutul abandonat intr-o punga din plastic, in padure.

Cand a auzit vocile salvatorilor, fetita a inceput sa planga. „Cat de frumoasa esti”, a spus unul dintre politisti. Bebelusa a fost curatata si invelita. In timp ce i se oferea primul ajutor, unul dintre ofiterii de politie i-a intins un deget. Micuta, speriata, l-a prins si l-a strans, intorcandu-si capusorul spre el.

Fetita a fost dusa de urgenta la spital unde i s-au oferit ingrijirile medicale de specialitate. Bebelusa a primit chiar si un nume: „India”, raporteaza Daily Mail.

Autoritatile incearca sa o gaseasca pe mama fetitei si fac apel catre toti cei care au vizionat video-ul sa ofere orice indiciu care i-ar putea ajuta la aflarea identitatii femeii care si-a abandonat copilul.

In cadrul unei conferinte de presa, Seriful Ron Freeman a numit salvarea micutei: „interventie divina” intrucat zona nu este intens circulata, iar singura familie care se afla in apropiere tocmai se intorsese din vacanta. Asa se face ca plansetele micutei au fost auzite, iar viata i-a fost salvata.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână