Fetita care a cucerit inimile tuturor. A povestit ce-a simtit cand si-a intalnit mama adoptiva | Demamici.ro

Fetita care a cucerit inimi. Ce-a simtit cand si-a intalnit mama adoptiva. Nu exista nimic mai pur si mai pretios pe lumea aceasta decat iubirea neconditionata din inima unui copil. Mai ales, pentru parintii lui. Si, asa cum demonstreaza si aceasta fetita de patru ani, sentimentele profunde fata de parinti apar de la varste fragede.

Gabby a fost adoptata impreuna cu surioara ei de 1 an de o familie sufletista

Fetita de 4 ani isi aduce aminte si astazi de ziua in care a mers acasa cu noua ei familie. Nu singura, ci alaturi de surioara ei mai mica, in varsta de doar un anisor.

In imaginile care au devenit virale, Gabby explica cum i s-a schimbat viata de cand are o familie. Curios este ca, desi are o varsta frageda, fetita transmite o inteligenta emotionala cu mult peste anii ei.

„Cand eu si sora mea ne-am nascut, eram niste simpli bebelusi. Apoi, cand aveam eu 4 ani, Lily avea doar un an. Eu crescusem atat de mult, iar sora mea, o vedeam, era atat de micuta,” isi incepe micuta Gabby povestea, asigurandu-se ca nu ii scapa niciun detaliu.

„Va iubim atat de mult si vrem sa fim aici pentru tine si tati”, continua fetita, in timp ce mama ei adoptiva o filmeaza.

Fetita care a cucerit inimi. Ce-a simtit cand si-a intalnit mama adoptiva

Vezi si: O fetita cu sindromul Down a fost adoptata de un tata singur dupa ce 20 de familii au respins-o | Demamici.ro

Daca inca nu v-ati topit, iata cum isi incheie copila declaratia de dragoste fata de femeia care i-a oferit o familie si caldura unei mame.

„Stii ce s-a intamplat cu inima mea? Cand te-am vazut, inima mea s-a topit. Am inceput sa te iubesc”, a mai spus fetita, in timp ce mama ei avea deja lacrimi de emotie pe obraji.

Si eu am simtit acelasi lucru”, ii raspunde mama ei.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni