Baby Shark, cantecelul care a hipnotizat copiii din intreaga lume. De ce e atat de special VIDEO | Demamici.ro

Baby Shark, cantecelul care a hipnotizat copiii din intreaga lume. Este cantecul preferat al generatiei recente de copii, este linia melodica cea mai des ascultata in casele cu copii mici. Si nu doar juniorii o asculta si o fredoneaza!

Cantecul ramane blocat in creierul parintilor, la final de zi, dupa ce ai pus copiii in pat, la culcare. Te relaxezi, incerci sa iti tragi rasuflarea si deodata auzi un sunet de fundal: „Baby shark, doo doo doo doo doo doo.”

Ai ascultat de atat de multe ori aceasta melodie adorata de copii incat nu poti sa ti-o mai scoti din cap.

Cand conduci o fredonezi, cand pui la spalat o fredonezi, iar uneori o asculti de buna voie in speranta ca iti va iesi din cap. Nicio sansa!

Cantecul e peste tot si multi parinti se afla in aceeasi situatie. Si cu siguranta nu-ti va spune nimeni despre capitolul „Baby Shark” in nicio carte de parenting.

Baby Shark, cantecelul care a hipnotizat copiii din intreaga lume

„Care-i treaba cu acest cantecel care pare ca i-a hipnotizat pe toti copiii? Am ajuns la saturatie de fiecare data cand fetita mea tipa ca vrea sa asculte Baby Shark.

In plus, daca e sa ne uitam cu atentie, faptul ca un rechin a ajuns vedeta preferata a copiilor mi se pare cel putin bizar. O fiinta infricosatoare a apelor cu dinti multi si ascutiti, ochi glaciali, instinct de pradator, capabil sa ucida si oameni… si cu toate astea, copiii il adora!”, a povestit o mamica pe internet.

Clipul oficial Baby Shark a inregistrat pe Youtube peste 4 miliarde de vizualizari.
In luna octombrie a acestui an a devenit din nou senzatia internetului dupa ce un grup de protestatari libanezi au inceput sa-l fredoneze.

In timpul protestului de pe strada, o mama aflata la volanul masinii sale si cu copilul mic in dreapta i-a rugat pe protestatari sa nu il sperie pe cel mic, in timp ce mama traversa zona protestului.

In clipa urmatoare, protestatarii au dat dovada de multa empatie si au abandonat scandarile politice si au cantat Baby Shark. Momentul a devenit viral in intreaga lume.

Si totusi, Baby Shark i-a salvat si pe parinti

Cantecelul despre rechini s-a transformat intr-o corvoada pentru parintii care l-au ascultat si inca il asculta zi de zi, minute in sir. Uneori, ore.

Totusi, cantecelul are si cateva merite, iar parintii sunt recunoscatori.

„Oricat de tare m-am saturat de Baby Shark, nu pot sa contest cat de mult m-a ajutat sa imi imblanzesc copilul in perioadele dificile, de tantrum.
Odata ce am dat drumul in masina la piesa, chiar si bebelusul nou nascut se linisteste din plans si adoarme instant”, a mai povestit o alta mamica.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână