Familie, distrusa intr-un accident rutier. Parintii au murit pe loc, fetita de 3 ani, in stare grava | Demamici.ro

Familie, distrusa intr-un accident. Parintii au murit pe loc, fetita, in spital. Doi oameni frumosi, care aveau putin peste 30 de ani, au sfarsit intr-un cumplit accident de circulatie, la inceputul saptamanii.

Ionut si Corina nu au avut nicio sansa de supravietuire. Tinerii au plecat dintre noi si au lasat in urma lor o fetita de 2 ani si 11 luni. Micuta se afla impreuna cu parintii, in masina in ziua in care a avut loc accidentul.

Ionut si Corina se aflau intr-un Suzuki. Barbatul era la volanul masinii. In momentul in care Ionut a semnalizat sa faca stanga, pe un drum lateral, au fost loviti in plin de un BMW care depasea neregulamentar.

In urma impactului, cele doua masini s-au rasturnat. Accidentul a avut loc pe DN 763, intre Sudrigiu si Pietroasa. In momentul in care salvatorii au ajuns la fata locului, Ionut si Corina se aflau deja in stop cardio-respirator. Nu s-a mai putut face nimic pentru ei.

Familie, distrusa intr-un accident. Parintii au murit pe loc, fetita, in spital

Fetita lor a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata de urgenta la spital. Din ultimele informatii, se pare ca micuta este in afara oricarui pericol.

In BMW se aflau un barbat de 31 de ani (soferul) si un altul de 57 de ani. Soferul a scapat cu rani usoare, insa barbatul din dreapta a ajuns la spital, ranit.

Familie, distrusa intr-un accident. Parintii au murit pe loc, fetita, in spital – COMUNICAT

Comisar șef Alina Fărcuța, de la Poliția Bihor, a transmis: „Luni, 28 octombrie a.c., la ora 12.25, pe drumul județean 763, la intersecția cu drumul comunal 250, în afara localității bihorene Sudrigiu, un bărbat de 33 de ani, din Poienii de Jos, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, fiind lovit în partea laterală de către un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Valea de Sus, județul Bihor, care se afla în depășirea neregulamentară a unui alt autoturism.

În urma impactului, ambele autoturisme s-au răsturnat în șanț. În urma accidentului rutier, atât bărbatul de 33 de ani, care conducea primul autoturism, cât și o femeie de 32 de ani, din Poienii de Jos, pasageră a sa, au suferit leziuni care le-au provocat decesul.

De asemenea, o minoră de 2 ani și 11 luni, din Poienii de Jos, pasageră în primul autoturism și un bărbat de 57 de ani, din Măgura, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital”, conform bihon.ro.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână