Mămici și tătici celebri

Eva Măruță și-a pierdut primul dințișor. Cum arată acum fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță | Demamici.ro

Eva Măruță și-a pierdut primul dințișor. Eva Măruță a postat o fotografie și a anunțat că i-a căzut primul dinte de lapte.Anunțați-o pe Zâna Măseluță că o aștept diseară! Mi-a căzut primul dințișor! #știrbă”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Fanii nu au ezitat să îi lase sute de comentarii. Unul dintre acestea a fost postat de fratele său, David: „Te iubesc știrba mea frumoasă!”, a comentat el la fotografiile surorii lui.

Eva Măruță a postat poze în care le arată celor care o urmăresc cum i-a căzut dințișorul. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță zâmbește larg și are degetul îndreptat către locul de unde i-a picat dintele de lapte.

Eva Măruță și-a pierdut primul dințișor. Eva și David Măruță explică proverbele românești

David și Eva Măruță sunt de mult timp vedete în vlogurile lui Cătălin Măruță. Însă, cei doi copii ai cuplului Andra și Cătălin Măruță au propriile conturi de YouTube, unde au strâns împreună o comunitate de peste 200.000 de fani.

Recent, Cătălin Măruță le-a propus copiilor săi să joace un joc, altul decât Fazan. Provocarea era să înțeleagă sensurile principalelor proverbe românești.

„Ce înseamnă A rupe pisica-n două?”, a întrebat Măruță, cerându-i Evei să răspundă.

„Ăăă, iau cuțitul și o rup pe pisi. O mângâi și o rup”, a încercat fetița, după ce tatăl ei i-a explicat că un proverb este o învățătură exprimată printr-o metaforă care are, de obicei, alt înțeles decât cel propriu.

„O mângâi și o rup”, a insistat Eva. David nu se mai putea abține de la râs.

Eva Măruță refuza să mai meargă la grădiniță

Eva Măruță refuza să mai meargă la grădiniță. Care a fost cauza și ce rezolvare au găsit Andra și Cătălin Măruță. Eva Măruță, fiica cuplului Andra și Cătălin Măruță, și-a anunțat părinții că nu își dorește să mai meargă la grădiniță. Vestea i-a surprins pe mămica artistă și soțul ei, motiv pentru care au încercat să afle ce anume o sperie pe fetița lor la mersul la grădiniță.

Se pare că Eva ar fi avut ceva probleme cu un coleg, despre care, Cătălin Măruță a declarat, în glumă, că, cel mai probabil, băiețelul o place. Însă situația a căpătat proporții în familia Măruță, atunci când și David a refuzat să mai meargă la școală.

După ce a auzit vestea că surioara lui nu vrea să mai meargă la grăniță, David a spus și el că nu mai vrea să meargă la școală. Împăcarea celor doi copii s-a dovedit o provocare pentru soții Măruță.

Vezi și: Ce mare a crescut David! În urmă cu zece ani, Andra și Cătălin Măruță deveneau pentru prima dată părinți | Demamici.ro

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță, lecție de educație financiară în familie după ce copiii au început să câștige primii lor bani | Demamici.ro

Autor: Loredana Dumitrașcu

În prezent sunt de profesie mămică full time, însă la bază sunt jurnalist. De când am o minunăție de fetiță, am experimentat și nișa de parenting. Recunosc că îmi place foarte mult, de aceea, doresc să împărtășesc cu toate mămicile din experiența mea.

Pentru că sunt îndrăgostită până peste cap de minunăția mea de copil, i-am făcut o pagină de Instagram, Micuța marchiză, unde țin legătura cu mămicile din mediul online. Acolo postăm tot ce facem împreună în fiecare zi și vă așteptăm și pe voi.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână