Erika a luptat pentru viata. A vrut sa-si vada fetita crescand, dar s-a stins la 39 de ani | Demamici.ro

Erika a luptat cu toata fiinta ei pentru viata. Isi dorea sa fie sanatoasa pentru fetita ei pe care o iubea cel mai mult pe lume. A vrut s-o vada crescand, s-o tina cat mai mult la piept, dar din nefericire boala a invins. Erika s-a stins la doar 39 de ani.

Erika Zak, mama care a impresionat milioane de oameni prin lupta apriga pe care a dus-o pentru a obtine un transplant de ficat, a murit in timpul operatiei, la 39 de ani, anunta sotul indurerat.

Echipa medicala de la Cleveland Clinic a anuntat-o pe femeie ca s-a gasit un ficat compatibil si au pregatit-o pentru operatie. Vestea ca organul atat de asteptat a fost gasit a bucurat-o enorm pe Erika. Femeia si-a petrecut ultimele clipe din viata alaturi de fetita sa de 5 ani, Loie.

„Stelele se aliniasera in sfarsit exact cand ne aflam in spital pentru o alta procedura. Am fost anuntati ca s-a gasit un organ compatibil si ca era disponibil imediat pentru transplant. Am fost foarte fericiti. Am dus-o pe fiica noastra in salon sa petreaca o jumatate de ora cu Erika”, se arata intr-o declaratie a familiei.

„A fost dusa apoi in sala de operatii, insa corpul sau nu a putut face fata transplantului. A murit in operatie. Suntem devastati de pierderea celei care a fost o sotie frumoasa, mama, fiica, sora si prietena, dar vrem sa multumim din suflet pentru tot sprijinul pe care i l-ati aratat Erikei in lunile, anii dificili. Prin perseverenta sa, Erika a fost o adevarata intrupare a sperantei si un exemplu de putere”, se mai arata in declaratie.

„A iubit-o pe Loie mai mult decat orice pe lumea asta si a luptat cu disperare sa poata fi alaturi de ea. E foarte dureros ca nu a apucat sa mai traiasca zile, saptamani, ani alaturi de Loie”, a spus sotul femeii printre lacrimi, potrivit CNN.

Erika Zak a luptat public pentru suferinta ei. A dat din coate pana in ultima clipa. In ultimul interviu pe care l-a dat pentru CNN, femeia marturisea ca isi doreste sa vada mai mult din viata si ca cel mai mult o doare ce lasa in urma. „Mi-e frica sa plec si sa-i las. Mi-am petrecut mult timp visand cu ochii deschisi la ce mi-ar placea sa fac impreuna cu Scott si cu Loie. Doamne, imi doresc sa fi facut lucrurile pe care mereu mi-a fost frica sa le incerc”.

Erika si-a cunoscut sotul in timpul Facultatii

Erika si Scott Powers s-au cunoscut in 1998, cand el frecventa cursurile de la Brown University, iar ea de la Rhode Island School of Design. Acolo s-a nascut dragostea lor. El o facea sa rada si sa se simta frumoasa.

Erika a vazut in el o persoana buna si devotata. In ea, el a gasit femeia pe care a cautat-o mereu, cu un simt al umorului captivant. S-au casatorit in 2009, de Halloween. Au trecut peste toate greutatile si impreuna au devenit mai puternici.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni