Mămici și tătici celebri

Elon Musk și cântăreața Grimes au devenit din nou părinți. Ce nume neobișnuit au ales pentru fetița lor | Demamici.ro

Elon Musk și Grimes au devenit din nou părinți. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a întâmpinat venirea pe lume a celui de-al doilea copil pe care îl are împreună cu fondatorul Tesla și Space X.

Fetița a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, iar primele dezvăluiri despre cel mai nou membru al familiei au fost făcute de artistă pentru revista Vanity Fair.

Elon Musk și cântăreața Grimes au devenit din nou părinți

Grimes a ales un nume cel puțin special pentru micuța familiei – Exa Dark Sideral.

Cântăreaţa a explicat că numele Exa este inspirat de „exaFLOPS” un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark („întuneric”) se referă la noțiunea de „necunoscut”. „Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor”, a spus Grimes. „Materia întunecată este frumosul mister din Universul nostru”, a adăugat ea.

Totodată, numele Sideral este inspirat din limba elfilor, mai spune artista și reprezintă „timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc”, fiind o aluzie la personajul Galadriel din „Stăpânul Inelelor”.

Controversatul cuplu mai are împreună un fiu, în vârstă de 22 de luni, cu un nume la fel de special: X A A-Xii, sau X, născut în mai 2020.
În urmă cu câteva luni, Elon Musk a declarat că el și Grimes sunt „semi-separați”, însă în relații bune.

De partea cealaltă, artista a confirmat că ea și Musk locuiesc acum separat, însă continuă să fie împreună și plănuiesc chiar să mai aibă copii: „Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru”, a spus ea.

„Nu există un cuvânt real pentru asta”, a declarat artista despre relaţia cu Musk. Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul… ”, a spus ea adăugând: „Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă”.

Vezi și: Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există” | Demamici.ro

Vezi și: Dan Bittman, imagine de colecție cu cei trei băieți ai săi. Mezinul și-a întrecut deja tatăl în înălțime | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână