Eliza a invins cancerul! Momentul emotionant in care micuta a sunat dintr-un clopot, in semn de victorie in fata bolii VIDEO | Demamici.ro

Eliza a invins cancerul! Momentul emotionant in care micuta a sunat dintr-un clopot, in semn de victorie. Povestea unei fetite care s-a nascut invingatoare si a luptat pana in ultima clipa, pana in clipa in care a reusit sa invinga boala. Eliza, o fetita din Ohio, Statele Unite ale Americii, a venit pe lume asemenea oricarui alt bebelus. Insa dupa cateva luni, micuta avea sa ia in piept prima lectie majora de viata.

La varsta de 10 luni (iunie 2019) Eliza a fost diagnosticata cu cancer. Medicii i-au anuntat pe parinti ca sunt nevoiti sa ii inlature unul dintre rinichii fetitei lor, din cauza unei tumori maligne severa si extrem de rara care se dezvoltase in corpul bebelusului.

Vezi si: O fetita de 4 luni a invins cancerul, dupa o lupta dura cu boala. Momentul emotionant in care mama le multumeste doctorilor VIDEO | Demamici.ro


Chance Moore, mama fetitei, a fost dispusa sa incerce orice pentru salvarea ei. Asa ca a aprobat imediat operatia. Vestile rele nu s-au incheiat aici.

Medicii au descoperit o a doua tumora, localizata de data aceasta in creier.
In ciuda varstei fragile, Eliza a suferit si o operatie pe creier, urmata apoi de un tratament cu chimioterapie.

Fetita a avut parte de toata sustinerea oamenilor prin intermediul retelelor de socializare

Parintii au incercat sa ramana cat mai optimisti si au avut in minte un singur lucru: vindecarea fetitei lor.

Atunci cand voiau sa planga, isi stergeau repede lacrimile si isi aduceau aminte ca Eliza are nevoie de afectiunea si incurajarea lor.


Pe parcursul acestei calatorii dificile, Chance Moore a impartasit povestea Elizei si drumul ei spre insanatosire prin intermediul retelelor de socializare. Filmuletele cu fetita din spital au atins inimile multor oameni.

Vezi si: O eleva de 14 ani a invins cancerul in stadiul 4 si a facut Craciunul in familie, acasa | Demamici.ro

Eliza a invins cancerul! Au sunat clopote de fericire in ziua in care s-a vindecat

Un moment emotionant s-a petrecut in clinica la care fetita s-a tratat si care devenise, practic, a doua ei casa.

In ziua in care rezultatele analizelor au confirmat disparitia totala a tumorilor din corp, Eliza a sarbatorit intr-un mare fel.

Micuta a sunat dintr-un clopot, in semn de victorie in fata bolii, devenind astfel o micuta invingatoare. Eliza a invins cancerul!

Imaginile au fost, de asemenea, impartasite pe retelele de socializare si au starnit emotie in sufletele internautilor.

„Ma bucur enorm pentru voi! Felicitari!”, „Eliza esti un bebelus razboinic! Ti-am urmarit povestea de ceva vreme pe Tik Tok si sunt atat de fericita sa te vad cu zambetul pe buze cum bati din clopot”, „Stiam ca va lupta pana la capat! Azi am plans cu lacrimi de fericire pentru voi”, au fost cateva din mesajele de sustinere ale oamenilor.

sursa

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

20 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni