Mămici și tătici celebri

Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fetița ei, în ziua în care a împlinit 5 ani: „Nu există destule cuvinte să-mi cer iertare pentru că nu îți sunt alături” | Demamici.ro

Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fetița ei, în ziua în care a împlinit 5 ani. Pentru Elena Udrea, ziua de 20 septembrie este una de bucurie, fiind ziua în care a devenit mama unei fetițe, micuța Eva Maria.

Anul acesta, cea mai fericită zi din an pentru Elena Udrea a venit și cu sentimente de tristețe, din cauza faptului că nu i-a putut fi alături fiicei sale de ziua ei de naștere.
Anul acesta, Eva Maria a împlinit vârsta de 5 ani, ocazie cu care fostul ministru a publicat o fotografie adorabilă cu minunea ei, însoțită de un mesaj plin de emoție, redactat de la distanță.

Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fetița ei, în ziua în care a împlinit 5 ani: „Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături”

Elena Udrea a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 44 de ani, iar din acel moment prioritățile i s-au schimbat.

Totuși, fostul ministru nu a reușit să scape de greșelile trecutului, iar în aceste momente se află condamnată la șase ani după gratii într-un dosar de mită și abuz în serviciu. Cea mai mare frică, aceea de a nu-și vedea fetița crescând, în perioada copilăriei, a devenit o realitate.

Cu durere în suflet, Elena Udrea i-a transmis de la distanță fiicei sale un mesaj de ziua ei de naștere.

„La mulți ani, iubirea mea! ❤️
La mulți ani, fetita mea minunată!
Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să străluceascaăde 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine.
Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ❤️”, a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

În lipsa ei, Adrian Alexandrov, partenerul ei și tatăl fetiței pe care o au împreună, este cel care are grijă de micuța Eva Maria.
În august, de Sfânta Maria, Elena Udrea a reușit să obțină o permisie pentru a-și vedea fetița în afara penitenciarului.

Eva Maria și-a vizitat mama la penitenciar

Cel mai greu moment pentru Elena Udrea a fost atunci când Eva Maria a venit în vizită la penitenciar, însă nu s-au putut nici măcar îmbrățișa, din cauza geamului despărțitor dintre ele două.
Despre acest episod, Elena Udrea a povestit revoltată.

„Pentru că tot s-a aflat „pe surse” din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, că am fost vizitată de fetița mea. Vă confirm că după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut in sfârșit copilul! Aș fi dorit ca Eva să fie ferită de publicarea imaginilor de la această vizită.

Poate pentru că eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași să își viziteze mama, acum 6 ani. Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta? Prin această regulă, o mamă, condamnată eventual pentru furt din magazine sau pentru vreun abuz în serviciu, are același regim de primire a vizitelor ca un criminal în serie condamnat pe viață. Despre ce protecție poate fi vorba și a cui când vorbim de întâlnirea unei mame cu copilul ei???”, scria Elena Udrea pe Facebook la patru luni de la condamnare.

Vezi și: Născut din mamă româncă și tată congolez, Cabral a fost abandonat de părintele lui când avea doar câteva săptămâni de viață: „M-am gândit dacă l-aș putea ierta. Nu cred” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile