Ecografiile pictate pe unghii – ultima moda printre gravide | Demamici.ro

Sarcina aduce foarte multe schimbari in corpul unei viitoare mamici. Fie ca vorbim despre noile forme, despre hormonii care o iau razna sau poftele dubioase, sarcina este o perioada a schimbarilor.

Si pentru ca viitoarele mamici trebuie sa fie si cochete (bebele e inca in burtica si nu au nici cea mai mica idee ca dupa ce nasc, adio manichiura ☺), manichiura nu poate fi ignorata. Scotocind prin tolba cu idei, unele gravide au venit cu o varianta inedita si anume sa-si picteze pe unghii cele mai reusite ecografii ale micutului, micutei din burtica.

Se pare totusi ca cele care au optat pentru o astfel de arta au preferat sa poarte modelele materne in cadrul unor petreceri legate de sarbatorirea mogaldetei din burtica. Ecografiile pictate pe unghii au constituit pentru gravidele mai indraznete si nonconformiste accesoriile perfecte la petrecerile de tip baby shower sau dezvaluirea sexului viitorului membru al familiei.

Mamicile care au optat pentru acest model de unghii sau manichiuristele care au fost luate prin surprindere de cerintele clientelor au facut publice fotografiile cu rezultatele finite pe conturile de socializare.

Din pacate, nu doar evenimentele fericite au reprezentat o sursa de inspiratie pentru doamne si domnisoare, ci si cele dureroase. O tanara a ales sa-si picteze pe unghii singura imagine pe care o avea cu baietelul din burtica.

Mamica a pierdut sarcina: „Dupa 3 ani in care ne-am chinuit sa aducem pe lume un copil, prin numeroase tratamente de fertilizare, eu si sotul meu eram fericiti pentru ca reusisem intr-un final.

Pe 30 mai, inima mi s-a frant cand am aflat ca bebele nu se mai dezvolta. M-am pierdut in durere. Am invatat sa-l iubesc. Sa-i vad imaginea pe unghii imi aduce zambetul pe buze”, a scris mamica indurerata pe contul sau de Instagram.

Cele mai multe dintre gravidute au decis sa-si picteze ecografia copilasului pe o singura unghie, in timp ce pentru celelalte au optat pentru modele normale. Indiferent daca va place sau nu ideea, pentru un rezultat care sa semene cu imaginea din ecografie, trebuie sa apelati la un adevarat artist in pictura pe unghii, altfel reusiti sa va alegeti cu o „pictura abstracta”.

Citeste si:

LA 21 DE ANI A DEVENIT MAMA VOLUNTARA PENTRU COPIII ABANDONATI INTR-UN SPITAL DIN ROMANIA: “AU NEVOIE MARE DE AFECTIUNE!” | DEMAMICI.RO

PARINTII AU AFLAT CA E BOLNAVIOARA SI AU ABANDONAT-O IN SPITAL. ELENA A DEVENIT MAMA PENTRU MICUTA ALMA: “NU MAI POT SA TRAIESC FARA EA!”| DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni