Despre casnicie si sex dupa nastere. Cantareata Pink a dezvaluit adevarul dureros, prin care am trecut sau trecem toate la un moment dat | Demamici.ro

Despre casnicie si sex dupa nastere. Un subiect inca tabu, despre care multa lume se fereste sa discute.

Problemele de cuplu sau greutatile care vin odata cu copilul sunt tinute in „cutiuta cu secrete” a familiei. Ne ferim sa ne deschidem chiar si in fata celor mai apropiati oameni din jurul nostru. Apoi rabufnim.

Ne uitam in jurul nostru si pare ca celelalte femei sunt cu adevarat implinite. Ti-ai dori sa simti si tu acelasi lucru, la aceeasi intensitate. Insa noptile nedormite din cauza copilului te-au stors de vlaga. Iar gesturile tandre si romantice dintre tine si partener par o simpla amintire acum. In cazuri extreme, ajungeti sa nu va mai suportati.


Adevarul este ca nu esti singura. Toate mamicile au trecut sau trec prin asta la un moment dat. Odata cu venirea bebelusului, casnicia trece pe plan secund, aproape se transforma intr-o jertfa adusa miracolului maternitatii pe care il traim.

Pink a starnit admiratia tuturor mamicilor dupa ce si-a impartasit povestea

„Casnicia e o munca in sine. Nu se termina niciodata. Daca scartaie ceva, muncesti si se repara. Si tot asa.”

Cantareata Pink a trecut prin numeroase suisuri si coborasuri cu sotul ei, Carey Heart. Intr-un interviu pentru The Guardian, artista a vorbit cu sinceritate despre toate dificultatile din mariajul ei care au venit la pachet odata cu maternitatea.

„Sunt momente in care ma uit la sotul meu si il vad ca pe cel mai grijuliu, logic, stabil barbat. E un om bun. Si un bun tata. E exact asa cum imi imaginam ca va fi. Apoi sunt alte momente in care ma uit la el si-mi zic: <<Nu stiu ce am vazut la tine. Nu e nimic care sa imi placa, nici macar nu avem prea multe in comun. Nu vreau sa te mai vad niciodata>>”.

Un adevarat rollercoaster prin care Pink si sotul ei au trecut timp de 11 ani de casnicie. La un moment dat, cei doi au trecut si printr-o scurta separare, inainte de venirea pe lume a primului lor copil in 2010 si a celui de-al doilea, in 2018. Si, asa cum multi parinti stiu, casnicia devine mult mai dificila odata cu aparitia copiilor.

Despre casnicie si sex dupa nastere. Adevarul despre care nimeni nu vorbeste

„Mai sunt acele momente in care iti dai seama ca nu ai mai facut sex de un an. Asta a fost tot? Asta e sfarsitul dintre noi doi? Il mai doresc? Ma mai doreste? E inevitabil sa nu ajungi sa te intrebi…

Dar apoi iti dai seama ce e de fapt casnicia acum. Nu mai lupti acum doar pentru salvarea mariajului cu partenerul tau, lupti pentru salvarea familiei pe care ati creat-o impreuna.

Casnicia e o munca in sine. Nu se termina niciodata. Daca scartaie ceva, muncesti si se repara. Si tot asa”, a mai povestit artista in interviu.

sursa

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni